| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Senky Profil |
#1 · Zasláno: 3. 4. 2009, 22:53:33
Zdravim, mam taky problem. Vytvoril som (teda nasiel) funkciu ktora by mala odoslat obsah form-u cez ajax, ale nerefreshovat stranku (samozrejme). Tu je:
function poslat(){
ajax.open("POST", "process.php", true);
ajax.setRequestHeader("Content-Type", "application/x-www-form-urlencoded");
ajax.send("odkaz="+document.form0.odkaz.value+"newMessage="+document.form0.newMessage.value);
return false;
}<form name="form0" method="post" action="process.php"> <strong>Správa:</strong> <input type="text" name="odkaz" maxlenght="225" style="width:85%"> <input type="hidden" name="newMessage" value="1"> <input type="Submit" name="Uložit" value="Poslat" onclick="return poslat()"> </form> |
||
|
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
| peta Profil |
#2 · Zasláno: 9. 4. 2009, 15:09:28 · Upravil/a: peta
tenhle radek je chybne
<input type="Submit" name="Uložit" value="Poslat" onclick="return poslat()"> Submit ti v nekterych prohlizecich natvrdo odesila stranku. Bud tam dej normalni input type=file nebo onclick presun pod formular jako onsubmit="..." Mozna by bylo vyborne se nejdrive podivat na priklady javascriptu na jakpsatweb, zkusit googlovat a pak se teprve ptat :) |
||
|
Časová prodleva: 8 dní
|
|||
| Senky Profil |
#3 · Zasláno: 17. 4. 2009, 21:31:35
Ono ja mam prestudovane jpw do bodky :D ..a googli som cele dni, ale o tom, ze by niektore prehliadace cez submit posielali rovno stranku som nepocul. Dakujem za odpoved.
|
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0