Autor Zpráva
fresk
Profil
dobrý den už před časem jsem objevil Ameriku je jí javascript javascript: document.body.contentEditable = 'true'; document.designMode = 'on'; void 0 který zadáte místo adresy a můžete stisknete enter a všechno na stránce vám zmodrá a stránku můžete smazat problém je v tom,že když najedete na tu sránku znova není smazaná co z toho vyplívá? vytvářím kod který by uměl to co přepíšu uložit u mě na počítači pravda nejde mi to místo toho jsem vytvovřil to,že se kod odešle mě na e-mail,proto bych se chtěl zeptat zda nějaký kod by to dokázal napadlo mě,že bych to napsal za to bych napsal nějakej kod a do uvozovek bych dal moji ip adresu a při dalším najetí na stránku by byli údaje změněny a uloženy
šlo by to?Pokud jo napište mi celej kod pls
imploder
Profil
znova není smazaná co z toho vyplívá?
Že javascript mění jen objektový model stránky načtený v prohlížeči, a ten je u tebe doma, NE na serveru, kde je stránka umístěna. Kód stránky se taky nemění, takže když ji uložíš, bude to pořád ta samá, nezměněná. Musel bys napsat v JS skript, který vypíše kód stránky podle DOM (objektová reprezentace stránky v prohlížeči - tj. to, co JS mění). Kód zkus vymyslet nebo vyhledat, zadarmo na srandičku ti ho asi nikdo nenapíše, ještě když o to požádáš zde opovrhovaným slovem pls.
bohyn
Profil
fresk
Hledej
document.documentElement.innerHTML

Obsah odesles pres AJAX na server a ten stranku bud zobrazi, nebo ti ji posle zpet s dialogem ulozit. Cely kod se mi ale psat nechce :)
imploder
Profil
Tak to jsem netušil že vypsat celý kód je tak jednoduché. Pokud nechceš používat AJAX, mohl bys to udělat i přes formulář: dát do formuláře
<input id="polenakod" type="hidden" name="kod">

a pak javascriptem do něj kód vypsat:
document.getElementById('polenakod').value = document.documentElement.innerHTML;

Po odeslání formuláře bys pak upravenou stránku vrátil do prohlížeče už jako skutečný kód stránky přicházející ze serveru (tj. ten, co se uloží když dáš v prohlížeči uložit), skriptem např. v PHP:
<?php
echo $_GET["kod"];
?>
fresk
Profil
imploder díky za radu,ale vůbec nevím jak to mam použít,nebo kam to napsat

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: