Autor Zpráva
cllater
Profil *
kdyz si proste vytvorim takto objekt

form[i] = new F_item();

kde "i" je cislo od nuly do nekonecna a ja si vytvorim napr. az pro i=3

je mozne pak nejak smazat form[3]?

dik
peta
Profil
form[3] = null ?
ale stale to bude existovat, jen to bude null. Myslim, ze kdyz jsem to potreboval, tak jsem presunoval polozky rucne cyklem.
Jinak jsou funkce jako push, pop, ktere odmazavaji pole. Dal bych ti odkaz na webku, kde mam linky na literaturu, ale smazali by mi reakci :)
Bubák
Profil
Dal bych ti odkaz na webku, kde mam linky na literaturu, ale smazali by mi reakci
Pokud to umíš, dej linky na literaturu přímo sem.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: