Autor Zpráva
Rob
Zdravím, je to jen takový pokus, ale docela mi to vrtá hlavou.
Chtěl bych vědět, jestli je možné aby si uživatel mohl měnit velikost ifrejmu stejně jako velikost okna. Zkoušel jsem to takhle:
window.open('frejm.htm','okno','resizable=yes');
Byla možná blbost předpokládat, že by to mohlo fungovat, ale otevřít nové okno, které jde rozměrovat, v ifrejmu zní docela logicky. Napadne někoho něco. Tohle nejde. Rob
peta
Profil *
Rob
www.jakpsatweb.cz HTML ramy
www.jakpsatweb.cz JS objekt window
a nastuduj si, jak se zapisuji atributy pro frame (, iframe, pop-up-okno)
function okenko(zwww,zx,zy)
{ window.open(zwww+".htm","miniokenko","scrollbars,resizable,width="+zx+ ",height="+zy+",left=0,top=0") }
Rob
peta
Ale to jsem nemyslel. Já bych rád věděl jestli je možné, aby šel ifrejm nějak zvětšovat jako okno. Ne aby se to otevřelo v novem okně.
peta
Profil *
Rob ach tak. Urcite by to melo jit, pripadne pres JS pouzit akci onmouseresize nebo neco tak. zkus na w3c pohledat seznam vsech akci... nebo na jakpsatweb u objektu window/document a spol
Rob
Nenašel....................
Fred
Nevím jestli rozumím, nestačilo by náhodou nastavit tomu iframu velikost v procentech?
Rob
Fred
Nevím jestli chápu správně co říkaš, ale ty myslíš dát mu 100% a vložit ho do divu. A nějakým tlačítkem měnit velikost divu. To je dobrý nápad, ale já myslel, něco jako v rohu ho chytnout a táhnou ho jako okno.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0