Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Rob Profil |
#1 · Zasláno: 25. 7. 2005, 18:22:30
Zdravím, je to jen takový pokus, ale docela mi to vrtá hlavou.
Chtěl bych vědět, jestli je možné aby si uživatel mohl měnit velikost ifrejmu stejně jako velikost okna. Zkoušel jsem to takhle: window.open('frejm.htm','okno','resizable=yes'); Byla možná blbost předpokládat, že by to mohlo fungovat, ale otevřít nové okno, které jde rozměrovat, v ifrejmu zní docela logicky. Napadne někoho něco. Tohle nejde. Rob |
||
peta Profil * |
#2 · Zasláno: 25. 7. 2005, 19:41:32
Rob
www.jakpsatweb.cz HTML ramy www.jakpsatweb.cz JS objekt window a nastuduj si, jak se zapisuji atributy pro frame (, iframe, pop-up-okno) function okenko(zwww,zx,zy) { window.open(zwww+".htm","miniokenko","scrollbars,resizable,width="+zx+ ",height="+zy+",left=0,top=0") } |
||
Rob Profil |
#3 · Zasláno: 26. 7. 2005, 19:06:12
peta
Ale to jsem nemyslel. Já bych rád věděl jestli je možné, aby šel ifrejm nějak zvětšovat jako okno. Ne aby se to otevřelo v novem okně. |
||
peta Profil * |
#4 · Zasláno: 26. 7. 2005, 20:32:29
Rob ach tak. Urcite by to melo jit, pripadne pres JS pouzit akci onmouseresize nebo neco tak. zkus na w3c pohledat seznam vsech akci... nebo na jakpsatweb u objektu window/document a spol
|
||
Rob Profil |
#5 · Zasláno: 26. 7. 2005, 21:07:48
Nenašel....................
|
||
Fred Profil |
#6 · Zasláno: 27. 7. 2005, 13:26:40
Nevím jestli rozumím, nestačilo by náhodou nastavit tomu iframu velikost v procentech?
|
||
Rob Profil |
#7 · Zasláno: 27. 7. 2005, 18:10:37
Fred
Nevím jestli chápu správně co říkaš, ale ty myslíš dát mu 100% a vložit ho do divu. A nějakým tlačítkem měnit velikost divu. To je dobrý nápad, ale já myslel, něco jako v rohu ho chytnout a táhnou ho jako okno. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0