Autor Zpráva
worldd
Profil *
Dobrý den, našel jsem si skript na zobrazení obrázku, podle toho, co vyberete v selectu, ale stále se mi obrázek nemění, pokud v selectu, vyberu jinou hodnotu.
ZDE JE HTML KÓD:
<form name="add-new" class="form" method="post" action="./admin/add-new">
<table>
...
 <tr>
   <td><span class="left"><label for="img">Obrázek:</label></span></td>
   <td><select id="img" name="img" onchange="imagePreview(this)"><option value="'.$link.'/1.jpg">1</option><option value="'.$link.'/2.jpg">2</option><option value="'.$link.'/3.jpg">3</option></select></td>
  <td><span class="left">Náhled: <img src="'.$link.'/1.jpg" id="img-preview" name="img-preview"></span></td>
 </tr>
...


ZDE JE JS KÓD:
function imagePreview(select) {
  document.img-preview.src = "" + select.options[select.selectedIndex].value;
}
vynalezce
Profil
mozna volat imagePreview(this.value)
worldd
Profil *
vynalezce
nepomohlo, stále stejný problém.
vynalezce
Profil
<select onchange="img.src=this.value+'.gif'">
<option value="1">o1</option>
<option value="2">o2</option>
<option value="3">o3</option>
<option value="4">o4</option>
</select>
<img src="1.gif" id="img">

tohle funguje

value="'.$link.'/2.jpg"
neni problem tady?
ty to vypisujes phpkem
hod sem kod vystupu
worldd
Profil *
vynalezce
ten tvůj kód funguje, ale s výstupem v phpku mám problém s uvozovkami :-), můžeš mi poradit, jak je mám správně seskládat? díky
echo '...
<td><select id="img" name="img" onchange="img.src=this.value+\'.jpg\'">
...';
worldd
Profil *
echo '...
<td><select id="img" name="img" onchange="img.src=this.value+\'.jpg\'">
...';

zapomněl jsem to hodit do code
echo '...
<td><select id="img" name="img" onchange="img.src=this.value+\'.jpg\'">
...';
worldd
Profil *
pomůžete prosím s touto "prkotinou"? :) zkoušel jsem téměř všechny kombinace uvozovek, ale nikdy jsem tento skript v php výstupu nerozchodil :(
worldd
Profil *
worldd
obnovení tématu (omlouvám se, ale stači mi pouze pomoc s řešením pro vypsání v php pomocí echo '...) díky
worldd
Profil *
vyřešeno, chyba nebyla v uzovozkách, ale v cestě k obrázku...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: