Autor Zpráva
Shallin
Profil
Dobrý den!
Nevíte o nějakém skriptu na zobrazení posledních úprav dokumentu??Jakože když mám na stránce dokument tka poslední otevření...děkuji za odpověď
Chamurappi
Profil
Reaguji na Shallina:
U statické stránky by mělo spolehlivě fungovat:
document.write(document.lastModified);
Shallin
Profil
document.write(document.lastModified);


tohle mám vložit do html ????A kam???Dík
_es
Profil
<SCRIPT>document.write(document.lastModified);</SCRIPT>
toto celé vložiť do HTML tam, kde to chceš zobraziť.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Shallina:
Je to skript. Vlož ho do stránky jako skript (kam chceš). Viz Začlenění skriptu do stránky.
keeehi
Profil
Shallin:
Je to jsvascriptový kód. takže to bude vypadat nějak takto
<p>Stránka byla naposledy aktualizována <script type="text/javascript">
<!--
  document.write(document.lastModified);
//-->
</script></p>
Shallin
Profil
<li><a href="BL/BALAKOM/UV lak leskly_matny.pdf">UV lak lesklý matný</a></li>


</ul>
</div>
</td>
</td>
<td width="30%" valign="top">
<h4>Podrobnosti</h4>
<body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">

[b]<font face="Arial" size="2">[
<p>Stránka byla naposledy aktualizována <script type="text/javascript">
<!--
document.write(document.lastModified);
//-->
</script></p>
[/b]
</font>

<p align="center">
<br>
gfhdghgh
</p>

<p align="center">
<br>

</p>

</body>




<p> <div class="prispevky" style="padding-right: 100 px">



<span class="obsah">



</ul>
</div>
</td>
</td>
<td width="30%" valign="top">
<h4>Podrobnosti</h4>

<p> <div class="prispevky" style="padding-right: 100 px">



<br><br>
</div>

<div class="sloupek"> </p>


</p>
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table><br><br>

<table width="900" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>

nahoře v tom a href je odkaz an ten soubor...když ten váš skript vložím zobrazí se jenom text : poslední aktualizace..ale ne už datum a čas
keeehi
Profil
prohlížeč ve kterém to nefungje je google chrom
prohlížeče, ve kterých mi to funguje jsou: opera 9.61, IE 8.0.6, a firefox 3.0.8
Shallin
Profil
Funguje ti to když tma zadáš i ten můj kood???Pač mě to nejede..
keeehi
Profil
Shallin:
Ano tu "prasárnu" co jsi tady uvedl jsem okopíroval a vyzkoušel a funguje.

co dělá <p> <div class="prispevky" style="padding-right: 100 px">... atd ....... za tagem </body>?
Shallin
Profil
Děkuji funguje....ale jen v opeře a firefoxu...v IE...nikoliv.....co už...IE je IE...bohužel vvětšina lidí ho stále používá
Chamurappi
Profil
Reaguji na Shallina:
v IE...nikoliv.....co už...IE je IE...
Děláš něco špatně. Ty, ne Explorer.
Bubák
Profil
co dělá <p> <div class="prispevky" style="padding-right: 100 px">... atd ....... za tagem </body>?
S tím by se měly všechny prohlížeče vyrovnat. Ale dá se předpokládat, že v kódu, který nevidíme, budou i další prasárny.
Shallin
Profil
Děkuji vše jede jak máááá.....jo to jsou blbosti...pač ještě nevím jak to bude finálně vypadat..tak tam mám smetí..ale stejně dík...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: