Autor Zpráva
Rox Cox
Profil
Dobrý den, mam html dokument který vás automaticky přihlásí na fórum pod nějakým účtem.

Vypadá to takhle:

<body onload="spust()">
<form method="post" id="formular" action="http://www.example.com/login.php">
<input type="hidden" name="username" value="Uživatel" /> 
<input type="hidden" name="password" value="Heslo" />
<input type="hidden" name="autologin" value="ON" /></form>
<script>
function spust(){
document.formular.submit()
}
</script>
</body>


Problém je, že se submit tlačítko musí mít name "login" jinak to nefunguje a takhle to potvrzuje jako submit bez name.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Roxe Coxe:
Přidej formuláři name="formular".
tiso
Profil
Rox Cox: otázka znie či naozaj potrebuješ takéto prihlasovanie pomocou formulára, alebo by si to mal vyriešiť na strane servera: na základe COOKIE prihlásiš usera priamo, nemusíš mu posielať stránku s formulárom ktorý sa sám spustí.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: