Autor Zpráva
Tomast
Profil
Potřebuji poradit s dvěmi věcmi:
1. Udělal jsem plynulou změnu data pomocí JS, celé to mám v ext. souboru, krásně to šlape, jen mě štve, že u 1-9 se nezobrazuje 0. Díval jsem se sem http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&topic=81435&forum=9&page=-1 , ale nějak nevím, kam bych měl vložit to
if sec<10 then sec='0'+sec;


function naplnCas (){
var datum = new Date(); var denVTydnu = new Array("neděle","pondělí", "úterý", "středa", "čtvrtek", "pátek", "sobota");
aktualniCas = denVTydnu[datum.getDay()] + ", " + datum.getDate() + ". " + (1 + datum.getMonth()) + ". " + datum.getFullYear() + ", " + "čas: " + datum.getHours() + ":" + datum.getMinutes() + ":" + datum.getSeconds();
window.document.getElementById("cas").innerHTML = aktualniCas;
}
naplnCas(); window.setInterval("naplnCas()", 1000); 


2. Mám design webu, který bych chtěl, aby se měnil automaticky každé 3 měsíce, jako roční období. Dejme tomu, že každý 3. měsíc bude platit jiný externí javascript, jak to mám udělat?
např.:
březen-květen platí ext. script "jaro.js"
červen-srpen platí ext. script "leto.js"
září-říjen platí ext. script "podzim.js"
1.12.-30.12 a 2.1-29.2 platí ext. script "zima.js"
31.12.-1.1. platí ext. script "ohnostroj.js"

Díky moc všem , kteří poradí.
_es
Profil
Tomast
function f(x){return x<10 ? "0"+x : x;}
var denVTydnu = ["neděle","pondělí", "úterý", "středa", "čtvrtek", "pátek", "sobota"], cas = document.getElementById("cas");
function naplnCas(){
var datum = new Date;
cas.innerHTML = denVTydnu[datum.getDay()] + ", " + datum.getDate() + ". " + (1 + datum.getMonth()) + ". " + datum.getFullYear() + ", " + "čas: " + f(datum.getHours()) + ":" + f(datum.getMinutes()) + ":" + f(datum.getSeconds());
}
window.setInterval(naplnCas, 1000);
Tomast
Profil
Dík, a to druhý? Poradíte někdo prosím?
_es
Profil
Tomast
a to druhý?

Veď si ten script uprav, aby podľa dátumu robil to, čo chceš.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0