Autor Zpráva
camo
Profil *
Môže mi niekto prosím vás aspoň trochu pomôcť to pochopiť?
V Body mám onload ktorý spúšťa(mal by) funkciu F().
Tá vytvorí dve polia - farby a odstavce aby sa k elementom dalo pristupovať cez index.
No a potom by mohla priraďovať pomocou getElementById farbu a id elementu a neustále ich dokola meniť.
Uvítam aj rozhorčenie nad bodkočiarkami.

Dík!
camo
Profil *
Fakt mi s tým nikto nemôže poradiť? Aspoň nejaký príklad, lebo o JS je toho na webe dosť málo(v češtine a slovenčine a na programovanie v Aj si netrúfam).
Chamurappi
Profil
Reaguji na cama:
Nerozumím, na co se ptáš.
camo
Profil *
Jasné, pardon:

http://camo.tym.sk/atelier.html

chcel som napísať funkciu kt. by menila farbu pozadia jednotlivých odstavcov pomocou výberu farby z poľa - ,,farby,, a priraďovala ich cez getElementById odstavcom dajme tomu po sekunde(to setTime tam ešte nemám). Robil som to cez indexi tých dvoch polí (,,farby,, a ,,odstavce,,) ale nič nefunguje.
peta
Profil
viz priklady na jakpsatweb
Ja bych to stejne resil podobne s className.

Chamurappi
V podstate mu jde o tohle:
http://www.volny.cz/peter.mlich/jpw/cas_blikani.html
na jpw by to melo byt jako Blikající pozadí.
camo
Profil *
Peta:

No myslím, že to by šlo, ale neviem, prečo nejde to čo skúšam. Dnes som sa čosi dočítal o tom, že asi JS nechápe prvky
poľa ,,odstavce,, ako objekty, ale ako reťazec a treba to previesť z reťazca na objekt, ale neviem či to správne chápem(a je to tiež dosť starý článok)
Je to tu: http://www.webtip.cz/art/wt_tech_dhtml/dhtml_003.html
Môže mi niekto povedať ako mám ten článok chápať a či to súvisí s mojim problémom?
_es
Profil
camo
... asi JS nechápe ...

Skôr asi ty nechápeš JS, začať môžeš napríklad tu.
camo
Profil *
peta:
Dík moc, tem príklad pomohol, ja som na to v JPW nenarazil. To blikanie ma pomýlilo. Je to trochu od veci názov, ak ide o zmenu farby.

_es:
To píšeš všetkým, čo majú chybu v syntaxi a pod.?
peta
Profil
90% z tech prikladu je predelavka z JPW. Mam pocit, ze tento. Ale je mozne, ze je to od jinud, ze se mi to libilo, pac tu neni moc prikladu na praci s polem ci objekty. Jen vypis nahodneho prislovi.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: