Autor Zpráva
hráč
Profil *
dobrý den mám problém mám javascript kód a chci doněho dostat mysql promněnou ale nějak mi to nefakčí :(
<?php
require "spojeni.php";

$result = mysql_query("SELECT * FROM soubory ORDER BY id");

while($data = mysql_fetch_assoc($result))
{
    echo ' <tr>
<td><a href=ukaz.php?jmeno=' . $data['jmeno'] . '>' . $data['jmeno'] . '</a>   <div id="oddil' . $data['ID'] . '" class="skryvany">
<a href="smaz123.php?idss=' . $data['ID'] . '">[smaž]</a><br>Informace
</div>    </td><td>' . $data['datum'] . '</td><td>' . $data['velikost'] . ' B</td>
<td>
' . $data['typ'] . '
</td>
<td>
<div id="skrij" onclick="zobrazSkryj("oddil' . $data['ID'] . '")">[I]</div>
</td>
</tr>
';
}
?>

a jinak je to to
<div id="skrij" onclick="zobrazSkryj("oddil' . $data['ID'] . '")">[I]</div>

a toto
<div id="oddil' . $data['ID'] . '" class="skryvany">
<a href="smaz123.php?idss=' . $data['ID'] . '">[smaž]</a><br>Informace
</div>
Chamurappi
Profil
Reaguji na hráče:
Jak vypadá vygenerovaný HTML kód? Podívej se na něj a zamysli se nad tím, jak prohlížeč pozná hranice atributu v HTML.
SwimX
Profil
hráč:
a co přesně ti nejde?
todle vypadá v pořádku.

promněnou“ -> proměnnou

<div id="skrij"“ skrij? HTML je to sice jedno, ale takle to trochu bije do očí :)
hráč
Profil *
no mně nejde že to nefunguje :( když na to kliknu nic se neukáže :(
SwimX
Profil
hráč:
kód který jsi sem vložil pouze vypisuje tabulku se dvěma divy, v jednom je odkaz na skrytí a v druhém skrývané informace, ale funkce, která má zajistit skytí a zobrazení zde není.
hráč
Profil *
ale ten kód je toto
<div id="skrij" onclick="zobrazSkryj("oddil' . $data['ID'] . '")">[I]</div>

na skrívání a odkrívaní ;)
jo a ta funkce je tady to sem tu nechtěl dávat celou stránku ale jen include ;)
<script>
function zobrazSkryj(idecko){
el=document.getElementById(idecko).style; 
el.display=(el.display == 'block')?'none':'block';
}
</script>
hráč
Profil *
a tady zapomněl sem
<style>
#skrij {cursor: pointer; cursor: hand; text-decoration: underline}
.skryvany {display: none}
</style>
SwimX
Profil
hráč:
na skrívání a odkrívaní ;)
#skrij
id="skrij"

chlape, po h, ch, k, r, d, t, n se prostě píše dycky tvrdé y, pokud to není cizí slovo.

tak ještě koukni jak vypadá vygenerované HTML jak píše Chamurappi, jestli tam jsou ta IDčka z DB vypsaná.
Chamurappi
Profil
Reaguji na hráče:
Nevím, proč sem pořád píšeš PHP. To se vykoná na straně serveru, prohlížeč dostane jen HTML s JavaScriptem a to je teprve vadné. Když se na to vygenerované HTML pozorněji podíváš, možná pochopíš, v čem je problém. Nasměroval jsem tě už v příspěvku [#2].
hráč
Profil *
kód vypadá v poho ;)
<tr> 
<td><a href=ukaz.php?jmeno=soubory/zakodovanohra_magic.gm6>soubory/zakodovanohra_magic.gm6</a> <div id="oddil7" class="skryvany"> 
<a href="smaz123.php?idss=7">[smaž]</a><br>Informace
</div>    </td><td>28. 8. 2009, 10:53</td><td>24957 B</td> 
<td> 
gm6
</td> 
<td> 
<div id="skrij" onclick="zobrazSkryj("oddil7")">[I]</div> 
</td> 
</tr> 

fakt nevím v čem je chyba pokud to víš tak mi to prosímtě už napiš ;) Chamurappi
Chamurappi
Profil
Reaguji na hráče:
onclick="zobrazSkryj("oddil7")">
Jak prohlížeč pozná, kde končí hodnota atributu?
hráč
Profil *
aha :-D skusím to opravit jestly to půjde ;)
hráč
Profil *
jj díky už to fakčí díííííííky :)
SwimX
Profil
hráč:
skusím to opravit jestly to půjde ;)
jedna zkusím, a jestli -> a dvak Úvodzovky

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: