« 1 2
Autor Zpráva
fajzen
Profil
myslím, že by malo fungovať aj
ini_set('register_globals', false);
mersi
Profil
uz to bezi dakujem Vam vsetkym ste dobrí maníci :)

ini_set('register_globals', false);
mi sice nefungovalo aj ked neviem preco aj podla mna by to malo slapat
ale poskytovatel houstingu ochotne register_globals vypol do minuty od napisania mailu :)

A uz to ide ako na localhoste. Este raz dik
tiso
Profil
mersi: na čase začať riešiť vážne problémy... Ako napríklad spojenie $sql, $sql3 - $sql6 do jedného dotazu...
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: