Autor Zpráva
Xtrip
Profil *
Dobrý den,
adresář fotek
mám jeden problém. Zkušenosti s php mám, asi slabé. Vytvářím jeden E-Shop a jsem v polovině celého projektu kdy řeším jak smazat adresář i soubory vněm (obrázky). Funkce které jsem našel na internetu mi nefungovali. Funkci kterou potřebuji chci zakomponovat do jedné podmínky if.

Prosím o radu, je to opravdu nutné a termín vyhotovení projektu se blíží :) dík
Majkl578
Profil
$slozka = '/i/wanna/be/deleted/';
exec('rm -rf ' . escapeshellarg($slozka));
Davex
Profil
V komentářích dokumentace k funkci rmdir() je takových funkcí na smazání celého adresářového mnoho. Některá z nich nefunguje? Jakou hlásí chybu?
Xtrip
Profil *
Omlouvám se, vše jsem si sáím našel upravil ... ale pro přehled ostatních co budou hledat totéž uvádím script:

$dir = "slozka"; //nastavte složku souborů
$handle=opendir('ds'); //otevřeme složku
while (false!==($file = readdir($handle)))
{if ($file != "." && $file != "..")
{unlink("$dir/$file"); }} //mažeme soubory ve složce
closedir($handle); //zavíráme složku
rmdir("$dir"); //mažeme samostatnou složku

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: