Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
juneau Profil |
#1 · Zasláno: 9. 8. 2005, 15:54:41
pracuji si na svém malém redakčním systému a pár věcí řeším přes SESSION, tedy v hlavičce každé stránky mám session_start() a pohoda. Jenže na jednom serveru mi to píše (NOTICE), že sessions jsou zapnutý a tak se nebudou zapínat podruhé. Žádný problém, ale já bych byl rád, kdybych se zbavil i té poznámkové hlášky, aniž bych musel vypínat error_reporting().
Je nějaká možnost zjistit, zda jsou SESSIONS zapnuté? Něco jako: if(!xxx) // sessions nejsou session_start(); ... |
||
Kajman Profil * |
#2 · Zasláno: 9. 8. 2005, 17:33:56
možná
if (!isset($_SESSION)) session_start(); |
||
Leo Profil |
#3 · Zasláno: 9. 8. 2005, 17:51:40
No ja ziju v pocitu, ze bez session_start() na zacatku skriptu se k SESSION promennym nedostanete, takze se proste musi zavolat. Ta noticka je nejaka divna, nevolate nahodou na stejne strance tu fci dvakrat? Leo
|
||
Kaifman Profil |
#4 · Zasláno: 9. 8. 2005, 20:43:25
ja mozny ze tam maj session auto start
resil bych to takhle @session_start(); |
||
juneau Profil |
#5 · Zasláno: 10. 8. 2005, 07:05:37
jo, dela to jen na jednom serveru a pise to, ze session jsou uz odstartovany, tak se muj prikaz bude ignorovat. ja bych to prave chtel vyresit bez jakekoli chybove berlicky (i @) a tak zkusim kajmanovo reseni a pak se mozna ozvu :)
|
||
Rozi Profil * |
#6 · Zasláno: 10. 8. 2005, 07:34:21
if (!ini_get('session.auto_start')) session_start();
|
||
juneau Profil |
#7 · Zasláno: 10. 8. 2005, 07:37:38
fajn, jedno reseni je takoveto:
if(ini_get('session.auto_start') != 1) session_start(); ... jenze otazka je, jestli neni tahle fce (ini_get) na jinych serverech vypnuta. nevite jak je to s ni na pipni? nemam tam zadny ucet, zkousel jsem to na wz.cz, superhosting.cz a hostingzdarma.cz a zadny problem. |
||
juneau Profil |
#8 · Zasláno: 10. 8. 2005, 07:38:16
predbehl's me, rozi :)
|
||
Rozi Profil * |
#9 · Zasláno: 10. 8. 2005, 07:56:27
LVI. PHP Options&Information
Installation There is no installation needed to use these functions; they are part of the PHP core. o tri minutky hehe:)) |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0