Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
TheRay Profil |
Na konci formulára mám tento script ale email mi nepríde nevie niekto prečo?
<?php echo "Meno: $Meno<br>"; echo "Priezvisko: $Priezvisko"; ?> <?php $prijemca = "theray85@seznam.cz"; $predmet = $_POST['predmet']; $Meno = $_POST['Meno']; $Email = $_POST['Email']; $text = $_POST['Meno']; $Priezvisko = $_POST['Priezvisko']; if ($Meno && $Email && $predmet && $text){ mail("$prijemca", "$predmet", "$Meno $Priezvisko Vám posiela tento text $text", "from: $Email"); echo "Váš <b>email bol</b> úspešne <b>odoslaný</b>!"; } elseif (($Meno && $Email && $predmet && $text) == false){ echo "Váš <b>email nebol odoslaný</b>. <b>Nezadali ste všetky</b> povinné <b>údaje</b>."; } ?> Formulár sa nachádza na www.ray.iba.cz v sekcii kontakty a napíšte nám... |
||
Alphard Profil |
#2 · Zasláno: 28. 9. 2009, 13:08:57
Máte povolené zobrazování chyb? Za každou hlavičkou by měl být ukončený řádek, ale jinak chybu nevidím.
|
||
TheRay Profil |
#3 · Zasláno: 28. 9. 2009, 13:11:28
zobrazovanie chýb neviem kde v Mysql??? atribúty som nastavil na 777
|
||
TheRay Profil |
#4 · Zasláno: 28. 9. 2009, 13:13:38
Teraz ma napadlo doma na localhost mi zobrazovalo chybu na riadku mail() už viem neovlivním php.ini stránka je len na webovom priestore asi to dám ešte na nejaký freehosting
|
||
TheRay Profil |
#5 · Zasláno: 28. 9. 2009, 14:26:42
Dal som to na freehosting vypisuje mi stále nezadali ste všetky povinné údaje...
|
||
Alphard Profil |
#6 · Zasláno: 28. 9. 2009, 14:37:05 · Upravil/a: Alphard
TheRay:
„doma na localhost mi zobrazovalo chybu na riadku mail()“ To je docela zásadní informace, jakou? „neovlivním php.ini“ Někdy to stačí nastavit v .htaccess „vypisuje mi stále nezadali ste všetky povinné údaje“ Možná překlep v nějaké proměnné, zkontrolujte to. |
||
TheRay Profil |
#7 · Zasláno: 28. 9. 2009, 14:43:42
Alphard
rozlišujú sa v premennej aj velkosti písmen??? |
||
TheRay Profil |
#8 · Zasláno: 28. 9. 2009, 14:45:42
Alphard
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//SK" > <html> <head> <meta HTTP-AQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1250"> <title>Email</title> <form action="email_data.php" method="post"> </head> <body> <fieldset><legend>Napíšte nám email...</legend> Meno: <input name="meno" type="text" size="32" /><br /> Priezvisko: <input name="priezvisko" type="text" size="28" /><br /> E-mail: <input name="email" type="text" size="32" /><br /> Predmet: <input name="predmet" type="text" size="30" /><br /> <br>Text:<br> <textarea name="text" rows="7" cols="30"></textarea><br> <input name="odoslat" type="submit" value="Odoslať" /> </fieldset></form> <br> <font color="red">Všetky údaje sú povinné!</font> </body> </html> <? $prijemca = "theray85@seznam.cz"; $predmet = $_POST['predmet']; $Meno = $_POST['meno']; $Priezvisko = $_POST['Priezvisko']; $Email = $_POST['email']; $text = $_POST['text']; if ($meno && $email && $predmet && $text){ mail("$prijemca", "$predmet", "$meno $priezvisko Vám posiela tento email $text", "from: $email"); echo "Váš <b>email bol</b> úspešne <b>odoslaný</b>!"; } elseif (($meno && $email && $predmet && $text) == false){ echo "Váš <b>email nebol odoslaný</b>. <b>Nezadali ste všetky</b> povinné <b>údaje</b>."; } ?> |
||
Radek9 Profil |
#9 · Zasláno: 28. 9. 2009, 14:46:25
TheRay:
„rozlišujú sa v premennej aj velkosti písmen???“ Ano. |
||
TheRay Profil |
#10 · Zasláno: 28. 9. 2009, 14:48:07 · Upravil/a: TheRay
„elseif ((“
asi som to už našiel može to bit ono? tak nič to nie je ono |
||
Radek9 Profil |
#11 · Zasláno: 28. 9. 2009, 14:51:27 · Upravil/a: Radek9
TheRay:
Ne. Uprav si velikosti písmen v proměnných. $prijemca = "theray85@seznam.cz"; $predmet = $_POST['predmet']; $meno = $_POST['meno']; $priezvisko = $_POST['priezvisko']; $email = $_POST['email']; $text = $_POST['text']; |
||
TheRay Profil |
#12 · Zasláno: 28. 9. 2009, 14:54:44
Boli to tie velkosti písmen velmi pekne dakujem všetkím.....
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
0