Autor Zpráva
Venushja
Profil
Zdravim....
Mam problem v jednom scp...Mam udelany prihlašení ale kdyz chci odkazat na jiny php soubor se stejnou strukturou tak se jakoby cookies neulozi a clovek se musi prihlasit znova jde to nejak udelat aby si to pamatoval php soubor a pak se to nejak preneslo do stejne strukturovanyho php souboru? vyskousel sem udelat switch($_GET[aa]) ale porad stejny vysledek akorad si to pamatuje to prvni switch($_GET[p]) nevite jak to vyresit aspon pres to switch aby si to pamatovalo prihlaseneho uzivatele?
Edit:A pri refreshi stranky me to automaticky odhlasi :-( Nevim proc
Radek9
Profil
Můžeš ukázat tvůj kód?
Venushja
Profil
To bych mohl ale zrovna sem prisel kde je chyba chyba byla ze sem mel jakoby cookie v else od formulare a ja tam nemel podminku if($_COOKIE['login']{
tady script na prihlasenyho uzivatele
}elseif{tady teprv podminka na formular a ja tam nemel tudle cast...
Venushja
Profil
Akorad mam problem ve vypisovaní udaju z db...proste prihlasim se ale neukaze to udaje nic....pomuzete kod zde...
<?php
//------------------------------------------------------------------------------
$dbServer = "mysql.ic.cz";
$dbDatabase = "hu_warweb";
$dbUser = "hu_warweb";
$dbPass = "*********";
@$spojeni = MySQL_Connect($dbServer ,$dbUser, $dbPass);
@MySQL_Select_DB($dbDatabase);

$user_vyber = MySQL_Query("SELECT * FROM users WHERE login = '$prihlasit'");
$user_count = MySQL_Query("SELECT count(*) FROM users");
$user_array = MySQL_Fetch_Array($user_count);
//------------------------------------------------------------------------------
if(isset($_COOKIE['login'])){
while ($user_db=MySQL_Fetch_Array($user_vyber)):
echo"
<h2><span style='color:red'>$user_db[login]</span></h2>
<div id=small><a href='index.php?profile=$user_db[id]'>Profil</a><br>
<a href='administrace_user.php'>Administrace</a><br>
<a href='index.php?p=logout'>Odhlásit</a></div>
";
endwhile;
}
elseif($prihlasit=="" or $heslo==""){
//------------------------Formular----------------------------------------------
echo"<center>"; ?>
<form method='post'>
<table>
<tr>
<td><center><font size='2'>Login:</font></center></td></tr>
<tr><td>
<input type="text" style="border: 1px solid rgb(53, 53, 53);" onmouseover="this.style.border='1px solid #ff0000'" onmouseout="this.style.border='1px solid #353535'" name="prihlasit"></td></tr>
<tr><td><center><font size='2'>Heslo:</font></center></td></tr>
<tr><td><input type='password' style="border: 1px solid rgb(53, 53, 53);" onmouseover="this.style.border='1px solid #ff0000'" onmouseout="this.style.border='1px solid #353535'" name='heslo'></td></tr>
<tr><td><center><input type='submit' onclick='ukaz();' style="border: 1px solid rgb(53, 53, 53);" onmouseover="this.style.border='1px solid #ff0000'" onmouseout="this.style.border='1px solid #353535'" value='Přihlásit'></center></td></tr>
</table>
</form>
<div id='small'><a href='index.php?p=registrace'>Registrovat</a></div>
<?php
}//--------------------Formular-------------------------------------------------
else{
$heslo_sha1=sha1($heslo);
while ($user_db=MySQL_Fetch_Array($user_vyber)):
if($user_db[heslo]==$heslo_sha1){
SetCookie ("login", "$prihlasit");
echo"
<p id='progress_bar'>
    <img src='image/up.gif'><br>
    <span style='color:white'>Přihlašuji...Prosím počkejte</p>
    <meta http-equiv='refresh' content='2;url=http://warweb.hu.cz'>
    ";
}else{
echo"
<span style='color:red'>Zadal jste špatné údaje</span>";
?>
<input type='button' onclick='JavaScript:history.back()' style="border: 1px solid rgb(53, 53, 53);" onmouseover="this.style.border='1px solid #ff0000'" onmouseout="this.style.border='1px solid #353535'" value='  Zpět  '>
<?
};
endwhile;
};
?>

Pomuzete mi nekdo ho opravit ?
Venushja
Profil
PS : Tento script funugje akorad se musi po prihlaseni jeste refresnout stranka coz mi prijde blby nejde to nejak udelat sice nevim jak je to mozny ale refresh tam mam :-(

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: