Autor Zpráva
Venushja
Profil
Zdravim mam tu dalsu problem udelal jsem si sc (nebo kamos mi ho poslal ja sem si ho upravil) ale problem je v tom ze kdyz se prihlasim tak se mi ukaze 'NIC' a pote az se mi ukaze 'NIC' tak musim resreshout stranku aby se mi ukazala tabulka s udajema muzete prosim poradit?
<? if($_COOKIE[pass]==""){
if($prihlasit==""){?>
......Formular.......
<?}else{
include("include/connect.php");
$heslo_sha1=sha1($heslo);
$user_vyber = MySQL_Query("SELECT * FROM users WHERE login = '$prihlasit'");
$user_pocet = MySQL_Query("SELECT count(*) FROM users");
$user_array = MySQL_Fetch_Array($user_pocet);
while ($user_db=MySQL_Fetch_Array($user_vyber)):
if($user_db[heslo]==$heslo_sha1){
SetCookie ("pass", "$heslo_sha1");
SetCookie ("login", "$prihlasit");
echo'<br><br><br>Přihlašuji!
<br><b>Vyčkejte prosím...</b><br>
<img src="image/up.gif"><br><br>

<meta http-equiv="refresh" content="1;url=http://warweb.hu.cz">
';

}
else{echo"Zadal jste špatné údaje
 <meta http-equiv='refresh' content='1;url=http://warweb.hu.cz'>
";};
endwhile;
};
}else{
include("include/connect.php");
$user_vyber = MySQL_Query("SELECT * FROM users WHERE login = '$prihlasit'");
while ($user_db=MySQL_Fetch_Array($user_vyber)):
echo"
<h3>$user_db[login]</h3>
<div id='small'>
<a href='administrace_user.php'>Administrace</a><br>
<a href='?profile=$user_db[id]'>Tvůj Profil</a><br>
<a href='?p=logout'>Odhlásit</font></a></div>
";
endwhile;
}?>

A dela mi to to while co mam u toho vypisu udaju nebo spis Loginu a ID...
Venushja
Profil
Tak hovoto vyreseno.!
Ma tam byt toto
$user_vyber = MySQL_Query("SELECT * FROM users WHERE login = '$_COOKIE[login]'");

A ja tam mel toto
$user_vyber = MySQL_Query("SELECT * FROM users WHERE login = '$prihlasit'");
AM_
Profil
a) je hezké, že ti kamarád udělal SC, ale asi nikdo neví, co to je. Sdružení Celibátu?
b) $user_db['login'] !!!!!!! a všude jinde... pochybuji, že máš definované konstanty login, id a další...
c) <?php !!!!!!!!!!!!!!! a vždycky. Short_open_tagy (to co používáš) a jejich podpora už vymírají.
d) v kódu nikde nevidím, kde vypisuješ 'NIC', takže opravdu nevím, proč se to vypisuje.
Alphard
Profil
AM:
b) $user_db['login'] !!!!!!! a všude jinde... pochybuji, že máš definované konstanty login, id a další...
Zde to je náhodou správně (proměnná je v řetězci).
AM_
Profil
Alphard
Aha, nevěděl jsem, že v řetězci se to může (Ale i tak mi to přijde jako docela čuňárna); nicméně na řádku 11 je to i mimo řetězec.
Alphard
Profil
AM:
nevěděl jsem, že v řetězci se to může
návod k mail() zde ve FAQ - proč je tam {}

nicméně na řádku 11 je to i mimo řetězec
Ano, to je chybné.
AM_
Profil
Alphard
Aha, já vždycky používal závorkový zápis {}, ten mi přišel nejjednoznačnější. Ale díky za poučení :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: