Autor Zpráva
tomyx007
Profil
Dobry den,
mam takovy problem, k uchovani informace zda je uzivatel prihlasen, jak to tak byva ukladam do session. Problem je v tom, ze vzdy po 15min necinnosti dojde u uzivatele k odhlaseni :( vubec netusim cim to je, zkousel jsem nastavovat casovy interval i pres session_set_cookie_params, ale ani to nepomohlo, neda se to nastavit treba nekde v php.ini apod? Diky
FrantaToman
Profil
Nastavení v php.ini viz. http://www.php.net/manual/en/session.configuration.php#ini.session.cookie-lifetime
Aesir
Profil
tomyx007:
neda se to nastavit treba nekde v php.ini apod?

Ano dá, budete potřebova upravit parametry
session.gc_maxlifetime
a
session.cookie_lifetime
tomyx007
Profil
Diky, zkusim to.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: