Autor Zpráva
worlddd
Profil *
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda bude možné pomocí php vypsat řádky obsahující slovo add z následujícího bloku dat (dat bude samozřejmě více):
30.9.2009 18:05:16 Command: .delete [Player: worlddd (Account: 1)
30.9.2009 18:05:25 Command: .delete [Player: worlddd (Account: 1)
30.9.2009 18:06:12 Command: .add [Player: aloem (Account: 5)
30.9.2009 18:08:56 Command: .add [Player: worlddd (Account: 1)
30.9.2009 18:08:59 Command: .delete [Player: worlddd (Account: 1)
30.9.2009 18:09:22 Command: .delete [Player: aloem (Account: 5)
30.9.2009 18:09:36 Command: .add [Player: worlddd (Account: 1)

v tomto případě by se tedy vypsaly řádky:
30.9.2009 18:06:12 Command: .add [Player: aloem (Account: 5)
30.9.2009 18:08:56 Command: .add [Player: worlddd (Account: 1)
30.9.2009 18:09:36 Command: .add [Player: worlddd (Account: 1)

Bude to možné? Děkuji předem
Majkl578
Profil
WHERE sloupec LIKE '% .add %'
mmj, tohle by melo byt v sekci databazi. ;)
worlddd
Profil *
Majkl578:Data se budou zadávat do $_POST pole, tudíž to nemá s databází nic společného.
Majkl578
Profil
worlddd
jasne, cetl jsem 2 prispevky najednou a odpovidal...

v php tedy takto:
preg_match_all('~^.* \.add .*$~m', $input, $matches);
var_dump($matches);

kde $input je onen text
mmj. pouzil jsem " .add ", protoze pouze "add" se muze mnohem pravdepodobneji nachazet i jinde (napr. v posledni casti kazdeho zaznamu)
worlddd
Profil *
Majkl578: Díky, funguje to skvěle.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0