Autor Zpráva
crea
Profil *
$fileName = 'soubor.exe';
      $fileLocation = 'http://mujweb.cz/';
      
      /* In kB/s */
      $speed = 400; #THIS IS THE SPEED IN KB
      
      $file = fopen($ilink, 'rb')
      
      while (!feof($file)) {
      echo fread($file, $speed * 1024 * 8); #read speed in Kb x 8 bits
      flush(); #do not wait send it now
      sleep(1); #snorr 1 second
      }
      fclose($file);


Dobrý den, prosím vás, jak tomuhle scriptu mám říct, aby mi stahovaný soubor uložil do nějakého adresáře?

Předem děkuji
Alphard
Profil
Místo echo fread() ukládejte do nějaké proměnné a pak uložte celý soubor. Ale možná by bylo jednodušší copy().

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: