Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ONdra28 Profil * |
#1 · Zasláno: 12. 10. 2009, 09:34:37
Ahoj,
Mám 2 inputy MIN a MAX a chci aby mi PHP vypsalo všechna čísla mezi MIN a MAX..zkoušel jsem tohle ale nějak to nende..:( Poradíte jak to upravit prosim ? <form action="<?php echo $_SERVER["PHP_SELF"]; ?> " method="post"> MIN:<input type="text" name="min"> <br /> MAX:<input type="text" name="max"> <br /> <input type="submit" name="submit" value="Spocitat"> </form> <?php $min = $_POST["min"]; $max = $_POST["max"]; $index = null; $pole[$index] = $min; $i = $min; if(isset($_POST["submit"])) { while($i<=$max) { $index++; $pole[$index]+=1; $i++; } } print_r($pole); ?> |
||
ONdra28 Profil * |
#2 · Zasláno: 12. 10. 2009, 09:41:09
Dobry, vyřešil jsem to takhle:
<?php $min = $_POST["min"]; $max = $_POST["max"]; $index = 0; $pole[$index] = $min; $i = $min; if(isset($_POST["submit"])) { while($i<=$max) { $pole[$index++] = $i; $i++; } } print_r($pole); ?> |
||
Aesir Profil |
#3 · Zasláno: 12. 10. 2009, 09:42:28
ONdra28:
<?php print_r(range($min, $max)); |
||
Joker Profil |
#4 · Zasláno: 12. 10. 2009, 09:43:24
ONdra28:
Proč se ty hodnoty ukládají do pole? Má se s nimi ještě nějak dál pracovat? Má-li výsledkem být pole, šlo by použít funkci range Má-li se to jen vypsat, asi nějak takhle: $min = intval($_POST["min"]); $max = intval($_POST["max"]); for($i=$min; $i<=$max; $i++){ if($i > $min) echo(", "); echo($i); } |
||
ONdra28 Profil * |
#5 · Zasláno: 12. 10. 2009, 09:43:40
Aesir
Dobrý no :D Diky |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0