Autor Zpráva
davef6
Profil
Dobrý den, mám tuto třídu http://www.phpfour.com/lib/http/ se kterou by se měli dát kontrolovat mp3 na vzdáleném serveru, máte s tím někdo zkušenosti? moc nevím jak to použít......na googlu jsou moc materiálu k tomu nenašel a dokumentace taky neni zrovna kompletní. děkuji za každou pomoc
Werewolf
Profil
Přečti si to a prostuduj, co dělají jednotlivé funkce.
AM_
Profil
Myslím, že na kontrolu existence vzdáleného souboru by mohlo stačit cURL bez nějaké speciální třídy navíc.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: