Autor Zpráva
lopik007
Profil
Jak se dá udělat aby se přidaval obrázek přes administraci pomoci odkazu?
Radek9
Profil
Přidával kam?
lopik007
Profil
Příklad kódu:

<td><tr><input type="name" value="Zde vlož odkaz" /></tr></td> <select name="slozka">
<option value="myphoto.php">Dovolená</option><option vale="other.php">Ostatní</option><option value="wall.php">Škola</option><option value="pratele.php">Přatele</option><option value="rodina.php">Rodina</option> <td><tr><input type="submit" value="Vložit obrázek"></td></tr><br /><br />


a nejideálnější se mi asi zdá otevírat zdrojové k=ody v administraci tedy zdrojové kódy stránek, a zapisovat přímo do ní obrázky, ale nevím jak udělat aby se dali otevírat jednotlivé stránky s touto nabídkou složek, umím vybrat maximálně jednu

<?php
$f = fopen ("../../myphoto.php, "+w");
?>
Jan Tvrdík
Profil
lopik007:
type="name"
Type name neexistuje, zkus type=text.

Obrázek musíš z té URL stáhnout (třeba přes file_get_content) a uložit u sebe na serveru.
AM_
Profil
Nejdřív bych se naučil HTML, pak bych pomalu začal s PHP a pak začal uvažovat o nějaké administraci. Přestal jsem číst u
<td><tr>(text)</tr><td>
.
Petr ZZZ
Profil
[#3] lopik007
<td><tr>něco...</td></tr>

Kříží se ti tagy. Když už, tak by měly být takto:
<tr><td>něco...</td></tr>

(PHP nekomentuji, tomu nerozumím.)
AM_
Profil
Petr ZZZ:
no nejen kříží, ony jsou to tabulkové tagy a on tam ani nemá žádnou tabulku, neukončený select... Zde opravdu není jiné cesty, než začít studovat od základů, uvedený úsek kódu se dá stěží nazvat HTML. Můžeme mu tu napsat script pro transload obrázků, ale s takovýmto teoretickým zázemím to stejně skončí podobnou spatlaninou v PHP.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: