Autor Zpráva
davef6
Profil
Dobrý den, s tímto teprve začínám, dá se nějak v tomto kódu omezit aby se načetli třeba první 3 znaky?

<?php
function processURL($url){
    $url=str_replace('&amp;','&',$url);
    $ch=curl_init();
    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
    curl_setopt ($ch, CURL_HEADER, true);
    $xml = curl_exec ($ch);
    curl_close ($ch);
    echo $xml;
}

processURL("http://cdn1-55.projectplaylist.com/e1/static3/mp3/2535004.mp3");
?>
Jan Tvrdík
Profil
davef6:
Zkus se kouknout na CURLOPT_RANGE.
davef6
Profil
zkusil jsem to a pořád načítá vše

<?php
function processURL($url){
    $url=str_replace('&amp;','&',$url);
    $ch=curl_init();
    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
    curl_setopt ($ch, CURL_HEADER, true);
	curl_setopt ($ch, CURL_RANGE, "0-3");
    $xml = curl_exec ($ch);
    curl_close ($ch);
    echo $xml;
}

processURL("http://cdn1-55.projectplaylist.com/e1/static3/mp3/2535004.mp3");
?>
Nox
Profil
máš tam CURL_RANGE, ne CURLOPT_RANGE
davef6
Profil
nj moje blbost, díky
davef6
Profil
ještě se chci zeptat, jak je možné že to CURLOPT_RANGE u některých mp3 funguje a u některých to stejně načítá vše?
davef6
Profil
všechno vyřešeno, jen poslední věc, snad mi někdo poradí v php souboru vše funguje dobře (pokud to spustím a zadám parametry id a soubor), ale při použití ajaxu a pokud je v url mezera, tak to nejde.....hlásí vždy nefunkční

<?php
$soubor = $_GET['soubor'];
$id_mp3 = $_GET['id_mp3'];
function processURL($url){
    $url=str_replace('&amp;','&',$url);
    $ch=curl_init();
    curl_setopt($ch,CURLOPT_URL,$url);
	curl_setopt($ch,CURLOPT_HEADER,true);
	curl_setopt ($ch,CURLOPT_RANGE,"0-50");
	curl_setopt($ch,CURLOPT_RETURNTRANSFER,1);
    $xml = curl_exec($ch);
    curl_close ($ch);
    $mp3 = substr_count($xml,"audio/mpeg");
	if ($mp3 == 0) return false;
	else return true;
}
if(!processURL("$soubor"))
{
  $vysledek = mysql_query("UPDATE mp3 SET pocet_nahl = pocet_nahl + 2 WHERE ID='$id_mp3'");
  if ($vysledek)
  {
    $nefunkcni = 1;
  } 
}
else
  $nefunkcni = 0;
echo $nefunkcni;
?>


a tady ajax

function nefunkcni_obsluha(xmlhttp) {
  if (xmlhttp.readyState == 4) {
    if(xmlhttp.status == 200)
    {

      var nefunkcni = xmlhttp.responseText;
      if (nefunkcni == 1) { 
        document.getElementById('stav_n').innerHTML = '<span class=\'pop_up_text_ok\'>Mp3 byla shledána jako NEFUNKČNÍ.</span>V nejbližší době bude opravena. Děkujeme za nahlášení.';
      }
      else if(nefunkcni == 0) { 
	    document.getElementById('stav_n').innerHTML = '<span class=\'pop_up_text_false\'>Tato mp3 je FUNKČNÍ.</span>Pokud nejde mp3 stáhnout, ujisti se, že jsi postupoval/a podle pokynů pro stahování.<br />Více v <a href=\'\/napoveda\'>nápovědě</a>.'; 
      }
    }
  }
}
function nefunkcni() {
    // odeslání požadavku na aktualizaci dat
    if (!send_xmlhttprequest(nefunkcni_obsluha, 'GET', '\/nefunkcni.php?soubor=<?php echo $soubor_mp3; ?>&id_mp3=<?php echo $id_mp3; ?>')) {
        return false;
    }
	document.getElementById('n_form').style.display = "none";
	document.getElementById('stav_n').style.color = '#000';
    document.getElementById('stav_n').innerHTML = '<img src=\'\/images/ajax-loader.gif\' style=\'margin:5px auto;\' />Probíhá kontrola funkčnosti mp3. Tato akce může trvat i několik minut.';
    return true;
}



kde může být chyba? zkoušel jsem mezery nahradit %20 před posláním ajaxem, ale výsledek stejný
davef6
Profil
tak oprava, nedělá to u mezer, občas to jde a občas nejde.......asi bude chyba někde v ajaxu, protože jak jsem již psal, když spustím samotný php soubor, tak to ukazuje funkčnost dobře....třeba tento link je funkční a to ukáže i php soubor, ale přes ajax to nahlásí jako nefunkční http://tomek179.wrzuta.pl/sr/f/auzXDgI6UCH/inna_-_hot.mp3 Odkaz

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: