Autor Zpráva
Watchick
Profil
Zdravím, snažím se přes CURL přihlásit na své fórum...
Odešlu úspěšně přihlašovací formulář, což mi vyhotí jistou hlavičku, ze které vypreparuji cookies, ktere nadale posilam spolu s dalšími příkazy... ale nějak mi to to přihlášení nebere...
adresa fóra:
http://poker.damak.cz/forum/1/
Nick: admin
Heslo: heslo

můj script:
<?php
function postit(&$data,$url,$verbose,$cookies){
 $s="";
 foreach($data as $key=>$val) {
   if (!empty($s)) $s.= '&';
   $s.= $key.'='.urlencode($val);
 }
 // init
 $ch = curl_init($url);
 // set options
 curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTP_VERSION, 1.0);
 curl_setopt($ch, CURLOPT_VERBOSE, $verbose);
 curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 1);
 curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 100);
 if($cookies != 0){
 
 curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIE, $cookies);
 }
curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, $nazev_souboru); 
 curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
 curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);
 curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $s);
 // perform post
 $rr=curl_exec($ch);
 if ($verbose) echo $rr;
 curl_close($ch);
 }
$data['jmeno'] = 'admin';
$data['heslo'] = 'heslo';
$data['trvale'] = '1';
$data['prihlasit'] = '';
ob_start();
postit($data,'http://poker.damak.cz/forum/1/prihlaseni.php',1,0);
$buf = ob_get_clean();
$expl = explode ("Set-Cookie: ", $buf);
$cookies = "";
foreach($expl as $key =>$cookie){
if($key != 0){
$expl2 = explode(";",$cookie);
$expl3 = explode("=",$expl2[0]);
if($cookies != ""){$cookies .= ";";}
$cookies .= $expl3[0] . "=" . $expl3[1];
$i++;
}
}
$data = null;
$data['zprava'] = '';
postit($data,'http://poker.damak.cz/forum/1/index.php',1,$cookies);
?>


Nevíte někdo prostě proč to nejde? :/
Watchick
Profil
poroblém jsem již vyřešil

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: