Autor Zpráva
Pesulap
Profil
Ahoj
generuji si pomocí scriptu txt soubor a mám problém. Všechny údaje si nahraji do proměnné textik a pak pomoci toho kodu
$soubor2=fopen("./statistika.txt", "w+");
fwrite($soubor2,"".$textik."");
fclose($soubor2);

tuto proměnnou ukládám do souboru statistika.txt. Samozřejmě tento soubor má nastavená práva 777. Když dám na stránce F5, aby se mi vygeneroval nový soubor a zároveň si dám f5 na přímé adrese souboru statistika.txt, zobrazí se mi statistika.txt správně jak má. Ale v momentě když se donačte celá stránka, kde se mimo jiné i generuje tento kod , soubor statistika.txt se vrátí do původního stavu.

Nikde níže ve stránce už se soubor statistika.txt neupravuje. Jde mi o to proč se mi soubor vrací do původního stavu. nejde nijak změnit. když ho ručně přepíšu a pak si ho dám znovu vygenerovat a vypíšu si proměnnou $textik, tak $textik obsahuje novej kod a soubor txt má zase opět ten starej.

Nevíte někdo co je to za blbost ?
AM_
Profil
zkus za fclose() dát die(); pokud to začne fungovat (teď neřeš, že skript nedoběhne), budeš vědět, že chyba je někde ve zbytku skriptu, naopak pokud to nepomůže, budeš vědět, že ne.
Pesulap
Profil
Mno tak. Už tedy víme že neni chyba v mém scriptu ale v Javascriptu. co je s tím spojený. je tam funkce v body onLoad(); a ten si načítá ten můj soubor. script ho ještě před body vygeneruje uloží a ten javascript ho otevře a přepíše:-( Ale to neni možné !
function onLoad2() {
  var eventSource = new Timeplot.DefaultEventSource();
  var plotInfo = [
    Timeplot.createPlotInfo({
      id: "plot1",
      dataSource: new Timeplot.ColumnSource(eventSource,1),
      timeGeometry: timeGeometry,
      valueGeometry: valueGeometry,
      lineColor: "#009900",
      fillColor: "#A6FFA6",
      showValues: true
    })
  ];
  
  timeplot = Timeplot.create(document.getElementById("my-timeplot"), plotInfo);
  timeplot.loadText("<?php echo $root;?>statistika.txt", ",", eventSource);
}

jediné co dělá je v posledním řádku
AM_
Profil
Pesulap:
script ho ještě před body vygeneruje uloží a ten javascript ho otevře a přepíše:-( Ale to neni možné !
ta třída Timeplot evidentně tahá ty soubory ze serveru přes AJAX, a pokud je nějak hloupě napsaná nebo se ti kříží přístupy k tomu souboru, tak může nastat problém, ale to by se křížit nemělo, OnLoad se provede, až se načte celá stránka, tedy když už jseš z PHP samotné stránky venku...
Bohužel neznám třídu Timeplot, tak ti asi víc neporadím...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: