Autor Zpráva
oben
Profil
Ahojte. Mam kod na insert into od pridavaneho obrazku do gallerie. Ale chtel bych aby pri pridavani bylo v jednom formulari insert into a upload. Doufam ze jsem to dobre vysvetlil. Tady mate kod na pridavani dik za pomoc
 elseif ($cinnost == "pridat") {
  if($_POST){ 
$sql="INSERT INTO ".$db_prefix."gallery (jmeno, popis, user, usern)
VALUES
('$_POST[jmeno]','$_POST[popis]','$userdata[user_id]','$userdata[user_name]')";
if (!mysql_query($sql,$con))
  {
  die('Error: ' . mysql_error());
  }
if (isset($_FILES['fupload']))
  {
    if($_FILES['fupload']['type']=="image/jpeg" or $_FILES['fupload']['type']=="image/pjpeg" or $_FILES['fupload']['type']=="image/png"){ 
    $slozka = "images"; 
    $cil = $slozka . "/" .$_FILES['fupload']['name']; 
    $nazev_souboru = $_FILES['fupload']['tmp_name']; 
    $copy = move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil); 
    chmod ($cil, 0644); 
    }
  }
}
openside("Přidat");
 echo "<table border='0'>";
echo "<form action='' method='post' enctype='multipart/form-data'>";
echo "<tbody><tr style='height: 12px;'><td width='20%'>Jméno</td><td width='30%'><input type='text' name='jmeno' height='12' widht='140' class='button'/></td></tr>";
echo "<tr style='height: 12px;'><td width='20%'>Popis</td><td width='30%'><input type='text' name='popis' height='12' widht='140' class='button'/></td></tr>";
echo "<tr style='height: 12px;'><td width='20%'>IMG</td><td width='30%'><input type='file'  name='fupload' height='12' widht='140' class='button'  readonly/></td></tr>";
echo "<tr style='height: 12px;'><td width='20%'><input type='submit' value='Pridat'/></tr>";     
echo "</form>"; 
echo "</table>"; 
closeside();
  }
Alphard
Profil
Jak to funguje teď? Na první pohled je zde vše, co chcete. Insert do databáze, upload i formulář.
oben
Profil
no funguje to ze se nahraje obrazek prida se popis a jmeno ale ne IMG
chci proste aby se url pridal do sloupce img :-) Vim ze mi chybi v insertinto img a post fupload ale tak jssem to mel a neslo
oben
Profil
uz to mam
 elseif ($cinnost == "pridat") {
  if (!iMEMBER) { redirect("index.php"); }
  if($_POST){ 
  
  if (isset($_FILES['fupload']))
  {
    if($_FILES['fupload']['type']=="image/jpeg" or $_FILES['fupload']['type']=="image/pjpeg" or $_FILES['fupload']['type']=="image/png"){ 
    $slozka = "images"; 
    $cil = $slozka . "/" .$_FILES['fupload']['name']; 
    $nazev_souboru = $_FILES['fupload']['tmp_name']; 
    $copy = move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil); 
    chmod ($cil, 0644); 
    }
  }
$sql="INSERT INTO ".$db_prefix."gallery (jmeno, popis, user, usern, img)
VALUES
('$_POST[jmeno]','$_POST[popis]','$userdata[user_id]','$userdata[user_name]','$cil')";
if (!mysql_query($sql,$con))
  {
  die('Error: ' . mysql_error());
  }

}
openside("Přidat");
 echo "<table border='0'>";
echo "<form action='' method='post' enctype='multipart/form-data'>";
echo "<tbody><tr style='height: 12px;'><td width='20%'>Jméno</td><td width='30%'><input type='text' name='jmeno' height='12' widht='140' class='button'/></td></tr>";
echo "<tr style='height: 12px;'><td width='20%'>Popis</td><td width='30%'><input type='text' name='popis' height='12' widht='140' class='button'/></td></tr>";
echo "<tr style='height: 12px;'><td width='20%'>IMG</td><td width='30%'><input type='file'  name='fupload' height='12' widht='140' class='button'  readonly/></td></tr>";
echo "<tr style='height: 12px;'><td width='20%'><input type='submit' value='Pridat'/></tr>";     
echo "</form>"; 
echo "</table>"; 
closeside();
  }

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: