Autor Zpráva
Majkl563
Profil *
Dobrý den,
Mám tu jeden menší problém.

Mám následující blok dat (pouze útržek pro ukázku):
8.11.2009 17:00:20 X: -9421.843750 Y: -862.648987 Z: 61.347366 Map: 0 (GUID: 80911)]
8.11.2009 17:15:23 X: -9408.224609 Y: -858.750061 Z: 62.349712 Map: 0 (GUID: 80906)]
8.11.2009 17:15:31 X: -9336.140625 Y: -840.024048 Z: 64.630219 Map: 0 (GUID: 80909)]
8.11.2009 17:17:44 X: -9290.183594 Y: -795.377869 Z: 67.100525 Map: 0 (GUID: 80953)]
8.11.2009 17:20:50 X: -9268.881836 Y: -852.668091 Z: 71.729294 Map: 0 (GUID: 80907)]


A potřebuji z tohoto bloku získat pouze čísla za GUID: ve tvaru:80911,80906,80909,80953,80907

Já totiž nejsem moc zkušený v regulérních výrazech, a proto prosím o pomoc. Děkuji
nightfish
Profil
preg_match_all('~GUID: (\d+)~', $data, $matches, PREG_PATTERN_ORDER);
echo implode(',', $matches[1]);


Majkl563:
Já totiž nejsem moc zkušený v regulérních výrazech, a proto prosím o pomoc.
regulárních
doporučuji se je naučit, jsou občas velmi užitečnou pomůckou
Majkl563
Profil *
nightfish:
Děkuji, funguje. Věřím, že je dobré se je naučit, jelikož už jsem u nich 2x narazil na zádrhel.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0