Autor Zpráva
larryx
Profil *
nazdar mam tento kod
class setSettings {
  var $post;
  var $file;
  function setThirdColumn($post,$file){
    
    if($post=="ano"){
      $this->active=1;
    } elseif($post=="nie"){
      $this->active=0;
    }

    /*$this->handle=fopen($file,"r+");                         // otvaram css subor
    $this->contents = '';
    while (!feof($this->handle)) {
    $this->contents .= fread($this->handle, filesize($file));    // nacitavam css subor do premennej
    }
    fclose($this->handle);  */
    if(!$this->lol=file_get_contents($file,true)){ echo "LOOOOOL";}                                              // zatváram css subor
  
    if($this->active==1){                                                 // vytvaram podmienku pre nahradenie
     $this->s=str_replace("#obsah {
    float:right;
    width:80%;","#obsah {
    float:left;
    width:60%;",$this->lol);
    } elseif($this->active==0){
      $this->s=str_replace("#obsah {
    float:left;
    width:60%;","#obsah {
    float:right;
    width:80%;",$this->lol);
 
    }
                   
  
    $this->d=fopen($file,"w");    // otvaram css subor pre nahratie noveho obsahu
    if(!fwrite($this->d,$this->s)){ echo "dvojity lol";}                       // nahravam novy obsah  
    //echo $s;                             // vypisujem novy obsah
    fclose($this->d); 
  
    mysql_query("UPDATE class_settings SET active_3rd_column='".$this->active."' LIMIT 1");
    header("Location: ".$_SERVER['HTTP_REFERER']);
  }

}



no niekedy mi funguje to nahradenie niekedy nie nechapem tomu vobec... neda sa to poriesit inak ? napr pomocou regularnych vyrazov ?? prosim o radu
AM_
Profil
no chybu může způsobit každá mezera navíc i každé odřádkování, ale osobně mi ta metoda přijde dost pochybná - pokud CSS generuješ dynamicky, máš ho vygenerovat rovnou správně, v opačném případě bych raději novou definici přidával na konec CSS, prohlížeče berou poslední definici jako platnou. Bude to o pár bytů víc, ale je šance, že to bude fungovat.
larryx
Profil *
AM:
no chybu může způsobit každá mezera navíc i každé odřádkování

no ano uz som prisiel na to v com bola chyba... dokonca som rozmyslal to robit cez regulerne vyrazi... som mal aj taky vyraz uz spraweny... len som jaksi to nevedel hodit do funkcie... :D no a vlastne nieje to dynamicky generovany css subor... ide iba o to ze ak na stranku pridam aj 3ti stlpec (redakcny system) tak sa musi obsah zuzit na 60% inak ma mat 80%... o to vlastne ide... uz som to poriesil tymto skriptom... no a problem bol v tych medzerach...

.... ma niekto este neaky napad ako inak tuto situaciu vyriesit ?? urobil som to tak ako ma najskor napadlo....

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: