Autor Zpráva
H.V.Pottar
Profil *
Mám takový menší problém, nevím, jestli chybu dělám já, nebo že ten hosting co mám nepodporuje PHP.
napsal jsem několikza způsoby kod k odeslání emailu a vzkazu. U hostingu Forpsi to bezvadně funguje, ale at jsem to zkoušel jakkoli u hostingu Blueboard tak mi to blbne. Můj problem:


Zde je vstupní formulář k odeslání emailu, jak tam vidíte to "posli.php" to by mělo odkazovat nato tím způsobem, že bude fungovat ten kod PHP, ale když dám odeslat skočí mi tabulka ke stahování tohoto PHP kodu posli.php, místo toho aby to tam nasměrovalo

<form action="posli.php" method="post">


<input name="email" size="25" value="Váš@mail"><br>
<input name="predmet" size="25" value="Předmět"><br>
<input name="spam" size="25"> <strong>= 1 + 1</strong><br>
<textarea name="zprava" rows="6" cols="55">Zpráva...</textarea><br>
<input type="submit" value="Odeslat">
</form>



a zde je PHP:


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>Odesílání emailu</title>
</head>
<body>
<h1>Odesílání emailu</h1>

<?
$predmet = $_POST['predmet'];
$email = $_POST['email'];
$spam = $_POST['spam'];
$zprava = $_POST['zprava'];

if ($predmet!="" and $email!="" and $zprava!="" and $spam=="2")
{
Mail("mujemail@email.cz", $predmet, $zprava, "From: " . $email);
echo "<p><strong>Váš e-mail byl úspěšně odeslán</strong>.</p>";
}
else
{
echo "<p>Váš e-mail se <strong>nepodařilo odeslat</strong> pravděpodobně jste nevyplnili všechny údaje, nebo nevíte kolik je 1 + 1.</p>";
} 
?>

</body>
</html>



oba tyto kody mam v jedné složce jak ten formulářový kod s html (index.htm) tak i ten php kod (posli.php)

Tak kde bude chyba poradí někdo?? Předem diky
denCo
Profil
tam kde ti to nejde skús dať tento kód
<?php
phpinfo();
?>
H.V.Pottar
Profil *
denCo:

jestli to mám dat do php jen tak, tak to nepomohlo, pořád to tam nenasměruje a místo toho skoči tabulka ke stažení tohoto php

ukazka:

http://www.tranceband.com/Czech/Zkouska/
denCo
Profil
H.V.Pottar:
nepochopil si... vytvor si samostatný súbor, ktorý je úplne prázdny a daj tam ten kód

EDIT// a nech má ten súbor príponu .php
H.V.Pottar
Profil *
no nevim sice jak to myslíš ale zkusil jsem to a nic to neudělalo, nevim kde je chyba no...ja kdyžtak nato časem možna přijdu jinak dik
H.V.Pottar
Profil *
tak jsem to nakonec vyřešil jednoduše: http://tranceband.com/Czech/contaktintro/kontakt/
denCo
Profil
H.V.Pottar:
keď ti to nič nevipísalo tak to znamená že tvoj hosting nepodporuje PHP

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: