Autor Zpráva
deliQus
Profil
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak nejšetrněji přenášet styly z podstránky do hlavičky indexu, když se podstránka načítá po kliknutí do body indexu, jestli je potřeba nějaká proměná ve stylech nebo něco podobného? Doufám, že jsem ti popsal správně.
Jan Tvrdík
Profil
deliQus:
Bohužel jsem tvůj problém nepochopil. Dokázal bys ho popsat nějak srozumitelněji?
Alphard
Profil
Jan Tvrdík:
Myslím, že chce definovat styly ve stránce, kterou includuje, a vložit je do hlavičky indexu.

deliQus:
Jestli jsem to správně odhadl, podívejte se do Nejčastější potíže s PHP (FAQ) na Jak může includovaný soubor změnit titulek, je to velmi podobné.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: