Autor Zpráva
kokolino
Profil *
cawte
moj problem spociva v tom,ze na stranke sa mi nic nezobrazi, chyba bude zrejme v selekte ,ale mne uz dosli napady :(
tu na fore a som nasiel tento odkaz
Odkaz
a podla neho som si prepisal selekt, no nadalej sa mi nic nezobrazuje ani chybova hlaska

[pre]
?php
$con = mysql_connect("localhost","root","");
if (!$con)
{
die('Could not connect: ' . mysql_error());
}
// prenos hodnot premenych z formulara
$linka=$_POST['linka'];
$nazov1=$_POST['nazov1'];
$nazov2=$_POST['nazov2'];
$cas=$_POST['cas'];


// vyber a propojenie na DB
mysql_select_db("dula", $con);

if(($linka!="") ||($nazov1=="") || ($nazov2=="") ||($cas==""))
{
$result1=mysql_query ($q1="select a.id_bus,linka,typ_spoja,id_zastavky,nazov,odchod,prichod from bus a join zas b on a.id_bus=b.id_bus where linka='.$linka.' ")
or print ("chyba" .$q1."<br>".mysql_erorr());

while($row=mysql_fetch_array($result1))
{
echo "".$row['id_bus']. "<br />";
echo "".$row['linka']. "<br />";
echo "".$row['typ_spoja']. "<br />";
echo "".$row['id_zastavky']. "<br />";
echo "".$row['nazov']. "<br />";
echo "".$row['odchod']. "<br />";
echo "".$row['prichod']. "<br />";

}


}
else
{
echo "nieco je zle";
}


mysql_close($con);
?>


budem vdacny za kazdu radu
Jack06
Profil
Mno mě osobně se vůbec tento zápis nelíbí, ale je možné že máš chybu na tomto řádku:
$result1=mysql_query ($q1="select a.id_bus,linka,typ_spoja,id_zastavky,nazov,odchod,prichod from bus a join zas b on a.id_bus=b.id_bus where linka='.$linka.' ") 


když už $link chceš oduvozovkovat tak to bude takto:
$result1=mysql_query ($q1="select a.id_bus,linka,typ_spoja,id_zastavky,nazov,odchod,prichod from bus a join zas b on a.id_bus=b.id_bus where linka='".$linka."' ") 


protože jsi hledal řetězec s podmínkou .$linka. místo $linka

a další problém by mohl být že přesně nedefinuješ kde to má sloupce hledat:
$result1=mysql_query ($q1="select a.id_bus,linka,typ_spoja,id_zastavky,nazov,odchod,prichod from bus a join zas b on a.id_bus=b.id_bus where linka='".$linka."' ") 


V prvním defuinuješ a.id_bus že si to má brát z tabulky bus ale u dalších to již nedefinuješ. Jakože se moc v tvém zápisu nevyznám, ale také by to mohl být problém
kokolino
Profil *
Jack06:
dakujem ti velmi pekne boli to tie uvodzovky ".$linka."

a ostatne veci okrem a.id_bus som nedefinoval lebo tie sa nachadzaju len v tabulke zas
cize to je jednoznacne sakde to ma vybrat

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: