Autor Zpráva
deliQus
Profil
Zdravím, mám skript na upload obrázku, ale nefunguje ani v IE,mozille či opeře, ale jen v Google Chrome, nevíte proč ?
if (isset($_FILES['fupload']))
  {
    if($_FILES['fupload']['type']=="image/jpeg" or $_FILES['fupload']['type']=="image/pjpeg" or $_FILES['fupload']['type']=="image/png"){ 
    $slozka = "data"; 
    $cil = $slozka . "/" .$_FILES['fupload']['name']; 
    $nazev_souboru = $_FILES['fupload']['tmp_name']; 
    $copy = move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil); 
    chmod ($cil, 0644); 
    }
  }
MCKAY
Profil
deliQus:
Jsi si jistý, že máš v tom formuláři na upload všechno správně napsané? Php se odehrává na serveru, takže by mělo být jedno, jaký máš prohlížeč, nedávno jsem řešil problém, kde maník napsal místo action v tagu form, v tagu input u typu submit, a proto to fakalo třeba jen v opěře, takže se podívej po nějaké stejné chybě.
deliQus
Profil
Opraveno :-) chyběla mi tam uvozovka, která nadělala trošku škody, vůbec jsem si toho nevšiml. Díky :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: