Autor Zpráva
Netusici
Profil *
Ahoj, nevím kam tohle napsat jestli sem nebo do JS. ale, mám problém ato když chci mazat komentáře nebo něco jinýho, doteď sem používal tento kod:

<span onclick=\"javascript: confirm_link('".$lng_todelete."' , 'index.php?nacti=novinka&id=".$row['id']."&delete_comment=".$row['id']."')\" style=\"cursor: pointer;\" title=\"$lng_delete\">[x]</span>


ale jakmile sem přešel na jinej hosting tak to nefunguje, dá se to nějak zapsat i jinak než takhle? Aby bylo když chci mazat objevila hlaška jestli opravdu chci smazat.
rexi
Profil *
1. napis take jak vypada ten link po zpracovani v html
2. zkus ten link spustit samostatne, tim overis jestli neni problem v php, pravdepodobne bude
Majkl578
Profil
Možná by bylo dobré lépe specifikovat problém: nějaká chybová hláška apod.

Syntakticky jinak to zapsat lze:
'<span onclick="javascript: confirm_link(\'' . $lng_todelete . '\' , \'index.php?nacti=novinka&amp;id=' . $row['id'] . '&amp;delete_comment=' . $row['id'] . '\')" style="cursor: pointer;" title="' . $lng_delete . '">[x]</span>';
Netusici
Profil *
Link samostatně funguje
Žádnou chybovou hlášku to neháže, prostě dám kliknout a nic se nestane
Majklovo kod mi dělá to samé
Majkl578
Profil
Netusici:
Hmm, Tak to vypadá na JS problém. :)
roberta
Profil
problém bude asi v skripte, ktorý maže dáta.
asi sa zle poskladá sql príkaz, ktorý maže dáta. skúste si ho echom vypísať. pravdepodobne sa vám niekde stratili dáta, ktoré do skriptu posielate GETom.
ako spracujete napr. parameter id?
takto?
sql = "delete from table where id=".$_GET["id"];
alebo takto?
sql = "delete from table where id=".$id;
Netusici
Profil *
mám to takhle

$del = MySQL_Query("DELETE FROM news_comments WHERE id = ".$_GET['delete_comment']." LIMIT 1 ");

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0