Autor Zpráva
frauen
Profil *
Zdravím, mám následující skript:


if(empty($_POST['title'])) {
        $error = 'Nebyl vyplněn nadpis.';
      } elseif(empty($_POST['d']) || empty($_POST['m']) || empty($_POST['Y'])) {
        $error = 'Nebyl vyplněn správný formát datumu.';
      } elseif(isset($_FILES['image'])) {
        if(empty($_FILES['image']['name'])) {
          $error = 'Nebyl vybrán žádný obrázek.';
        } else {
          $allowed_types = array('image/gif', 'image/jpeg', 'image/png');
          if(in_array($_FILES['image']['type'], $allowed_types)) {
            if($_FILES['image']['error'] > 0) {
              if($_FILES['image']['error'] == UPLOAD_ERR_INI_SIZE) {
                $error = 'Nahrávaný obrázek překročil hodnotu upload_max_filesize nastavenou v php.ini.';
              } elseif($_FILES['image']['error'] == UPLOAD_ERR_FORM_SIZE) {
                $error = 'Nahrávaný obrázek překročil hodnotu MAX_FILE_SIZE nastavenou v HTML formuláři.';
              } elseif($_FILES['image']['error'] == UPLOAD_ERR_PARTIAL) {
                $error = 'Nahrávaný obrázek byl nahrán pouze částečně.';
              } elseif($_FILES['image']['error'] == UPLOAD_ERR_NO_FILE) {
                $error = 'Nebyl nahrán žádný obrázek.';
              } elseif($_FILES['image']['error'] == UPLOAD_ERR_NO_TMP_DIR) {
                $error = 'Chybí dočasná složka pro nahrávaný obrázek.';
              } elseif($_FILES['image']['error'] == UPLOAD_ERR_CANT_WRITE) {
                $error = 'Nepodařilo se uložit nahrávaný obrázek na disk.';
              } elseif($_FILES['image']['error'] == UPLOAD_ERR_EXTENSION) {
                $error = 'Nahrávání obrázku bylo ukončeno.';
              } else {
                $error = 'Neznámá chyba.';
              }
            }
          } else {
            $error = 'Nepovolený typ obrázku (GIF, JPEG, PNG).';
          }
        }
        // zde se zastaví a nepokračuje
      } elseif(empty($_POST['introduction'])) {
        $error = 'Nebyl vyplněn úvodní text.';
      } else {
        $image_id = auto_increment('references');
        $image_path = pathinfo($_FILES['image']['name']);
        $image = $image_id . '.' . $image_path['extension'];
        $target = '../misc/reference/' . $image;
        $target_thumb = '../misc/reference/thumbs/' . $image;
        move_uploaded_file($_FILES['image']['tmp_name'], $target);
        resizeImage($target, $target, $file_path['extension'], 240, 0);
        resizeImage($target, $target_thumb, $file_path['extension'], 120, 0);

        mysql_query("INSERT
                     INTO `references`
                     SET `author` = " . $row['id'] . ", `date` = '" . mysql_real_escape_string($_POST['Y'] . '-' . $_POST['m'] . '-' . $_POST['d'] . ' ' . date('H:i:s')) . "',
                         `image` = '" . mysql_real_escape_string($image) . "', `introduction` = '" . mysql_real_escape_string($_POST['introduction']) . "',
                         `published` = " . $published . ", `text` = '" . mysql_real_escape_string($_POST['text']) . "', `title` = '" . mysql_real_escape_string($_POST['title']) . "',
                         `title_rewrite` = '" . mysql_real_escape_string(coolURI($_POST['title'])) . "'");
        $success = true;
        $message = 'Reference byla úspěšně přidána.';
      }


Ve skriptu jsem vyznačil místo, kde se skript zastaví a dále nepokračuje. Neví někdo, kde je chyba? Díky moc.

Moderátor Alphard: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na ).
Alphard
Profil
frauen:
Tam končí podmínka, ne?
Je spolněno isset($_FILES['image'])?
frauen
Profil *
Díky za radu, to je ten problém.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: