Autor Zpráva
fokus
Profil
Ahojte

hladal som ale nic som nenasiel

Da sa poslat cez funkciu mail() aj zrojový kód???
Lebo chcem aby mi cez web posielali svoje bannery, ale vzdy mi vypíše zdrojový kód v deformovanej forme

<a href=\"mojweb/\" target=\"_blank\"><img
src=\"mojweb\" alt=\"mojweb \" title=\"mojweb - \"  width=\"468\" height=\"60\" border=\"0\"/></a>


uz som skusal aj prestavovat klienta ci to nahodou nerobi on, al emne sa zda že nie .. no neviem..
ten zdrojoví kod posielam s textarea ale vkuse mi ho takto deformuje. Je to mozne poslat zdrojak mailom alebo uz len phpmailer pomoze?? J viem že staci pomazať tie odrazky a hotovo, ale ...
Majkl578
Profil
http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vthread&forum=9&topic=103502#5
fokus
Profil
Dakujem ale ja tomu nerozumiem

ja mam jeden subor php a to na funkciu mail.
neviem kde by som to mohol vypnut aby mi to nerobilo.
prosim vysvetli te mi to???...
Majkl578
Profil
Vždyť jsem to tam psal. Vytvoříš soubor .htaccess a do něj vložíš toto:
php_flag magic_quotes_gpc off
fokus
Profil
jóóój dakujem vdacne a ospravedlnujem sa ze som taky dmnt-ny

fakt dik
Majkl578
Profil
[#5] fokus
Nic se neděje. K čemu sám sebe ponižovat, každý umí něco, ne? :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: