Autor Zpráva
ice3
Profil
Ahoj,hraji nejmenovanou online hru a potřeboval bych aby když vložím do okénka toto:
1	  Kirof 	90	-	-
2	afrika 	87	339 hodin	6000 $
3	CzeTom 	83	-	777 $
4	orlando7771 	79	-	-
5	copajávim 	72	-	1000 $
6	Mrazik1 	72	-	300 $
7	Krovak84 	70	-	300 $
8	dregoth 	70	-	100 $
9	shlimak6 	69	-	400 $
10	mann26 	68	-	1005 $
11	rybanaruby 	68	-	30 $
12	ganza 1 	68	-	-
13	PavelRobot 	68	-	2500 $
14	pivson 	68	-	450 $
15	Lfpbiba 	67	-	-
16	VUVU 	65	-	1785 $
17	kakamila 	64	-	623 $
18	Itachi95 	63	-	100 $
19	mikikadlec 	62	2 hodiny	1290 $
20	JeD1 	62	-	300 $
21	Novaskinho 	61	-	-
22	taubda 	60	-	600 $
23	Annmn 	59	-	300 $
24	Xanderik 	59	-	10917 $
25	Vandyt 	58	-	639 $
26	tommalin008 	57	-	2000 $
27	vevev 	57	-	1204 $
28	pibor 	56	-	100 $
29	Hummer1 	55	-	1929 $
30	kartac78 	54	-	100 $
31	El Marco 	53	-	-
32	Roxanne Brown 	52	-	-
33	Fogis 	52	-	612 $
34	Meatpuppy 	51	-	1000 $
35	filip 100 100 	51	-	-
36	Barahir 	51	-	2000 $
37	OMEGA1 	51	-	500 $
38	Daisykiller1 	50	-	237 $
39	Bermud 	50	-	242 $
40	andysek 	50	-	300 $
41	Indianik 	49	-	500 $
42	petrusk12 	49	-	2346 $
43	bimb 	49	-	400 $
44	rabbit18 	48	-	1877 $
45	bart15 	47	-	-
46	Jeg1 	45	-	337 $
47	MSN 	43	2 hodiny	500 $
48	Lolias 	40	-	300 $
49	adko. 	39	-	-


VAby mi to vybralou pouze jména a oddělilo je to timdle ; (např: afrika;Czetom;...)a vložilo se to do jinýho okýnka kde se mi to po kliknutí označilo a byla možnost to zkopírovat.

Předem děkuji za všechny odpovědi.

Ice3
nightfish
Profil
ice3:
Předem děkuji za všechny odpovědi.
není zač
a v čem spočívá tvůj problém? pokud nevíš, jak to udělat, tak: foreach, explode() případně preg_split(), následované implode()
vložení do jiného okénka PHP nezvládne, protože server, na kterém se PHP spouští, nemá o nějakých okenkách ani tušení
ice3
Profil
Lépe řečeno už to nějaký němec vytvořil ,ale nedokáži zkopírovat html kod ,protože když ho zkopíruji tak to nefunguje :( takže se chci zeptat jak to udělat
AM_
Profil
ice3:
chceš se zeptat jak to udělat, nebo aby ti to někdo udělal? protože jak to udělat ti už nightfish řekl - více funkcí nepotřebuješ.
Algoritmicky si jednoduše projíždíš každý řádek a zahazuješ znaky, dokud nenarazíš na písmeno; dále zprava odstraníš dolar pokud je, a ořízneš 3 entity buďto "číslo" nebo "pomlčka" a vše mezi tím, za třetí entitou ještě ořízneš bílé znaky a zbývá ti jméno.
ice3
Profil
Pokud by to někdo udělal zdarma tak klidně budu rád a pokud ne tak to zkusím sám a budu se sem obracet s dotazy.
První dotaz:Mohl by mi někdo udělat nějaký příklad něčeho podobného nebo rubriku kde je to pěkně ČESKY!!popsáno?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: