Autor Zpráva
Medvídek
Profil
Nevím čím to může být, tento kód používám často, ale najednou mi nefunguje nastavení cookies :(

FCE.PHP
<?php
session_start();
//NASTAVENÍ DB
$server="localhost";
$uzivateldb="*****";        
$heslodb="*****";
$databaze="*****";
//PRIPOJENI K DATABAZI
$pripojit=mysql_connect($server, $uzivateldb, $heslodb);
$vyber=mysql_select_db($databaze);
//NASTAVENI KODOVANI Z DATABAZE A DO DATABAZE
mysql_query('SET character_set_results=utf8');
mysql_query('SET character_set_connection=utf8');
mysql_query('SET character_set_client=utf8');
//PRIHLASENI
$name=$_POST["name"];
$pass=$_POST["pass"];
//POKUD SE VYPLNI FORMULAR PRO PRIHLASENI
if((!empty($name)) && (!empty($pass))) {

  if((mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM uzivatele WHERE name = '".trim($name)."' AND pass = '".$pass."'"), 0))) {
    //SOUHLASI, NASTAVIME SESSION
    $vysledek=mysql_query("SELECT * FROM uzivatele WHERE name = '".trim($name)."' AND pass = '".$pass."'");
    $radek=mysql_fetch_object($vysledek);
    $_SESSION["skupina"]=$radek->skupina;
    $_SESSION["id"]=$radek->id;
    $_SESSION["name"]=$radek->name;
    echo '<script>window.location.replace("http://69.party-akce.cz/admin/");</script>';
    
    //exit;
    }
   else {$chybaprihlasovani=1;}

  }

if(isset($_GET['odhlasit'])) {
  session_destroy();
  echo '<script>window.location.replace("http://69.party-akce.cz/");</script>';   
  //exit;
  } 
?>


Nefunguje ani přesměrování přes header location, proto ten JS. (že by bylo něco před výstupem jsem nenašel)

INDEX.PHP

<?php include "fce.php"; ?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">  
.
.
.



Nevidíte někde chybu?
MCKAY
Profil
Medvídek:
Promiň, ale nějak jsem si v tvém kódu nevšiml žádného příkazu pro nastavení cookie, nepleteš si to se session?
Medvídek
Profil
MCKAY:
JJ samozřejmě, já to beru tak nějak na stejno, jelikož se nepřenáší v URL, ale v COOKIES (alespoň si to myslism)
Medvídek
Profil
Vyřešeno, někde sem se dočetl, že si mam zapnout v PsPadu Ident. Byty v kódování UTF-8, po odškrtnutí už vše funkční.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.