Autor Zpráva
Pavlii
Profil *
Ahojte, lámu si hlavu nad takovou blbostí:
potřebuji do stránky stranka.php načíst celý obsah jiné stránky třeba www.seznam.cz tak, aby nedocházelo k přesměrování na stránku seznam. Mám na mysli že zavolám stránku stranka.php?page=www.seznam.cz a ve výsledku se mi zobrazí úplná stránka seznamu, ale v adresním řádku zůstane právě stranka.php?page=www.seznam.cz.

$page = $_GET[page];

$stranka = "	<SCRIPT LANGUAGE=\"JavaScript\">
				location.href = \"http://" . $page . "\";
				</script>";
echo $stranka;				
				


Tenhle kód to přesměruje, stejně i za použití headers. Nevíte někdo řešení?
Joker
Profil
Pavlii:
K tomuhle nelze použít přesměrování (což dělá ten skript nebo hlavička), ale otevření stránky přímo přes PHP, třeba přes
file_get_contents
Pavlii
Profil *
A nějaká alternativa by nebyla? Mám pocit, že tohle na mém webhostingu není podporováno.
mckay
Profil
Pavlii:
Jestli máš jen pocit, měl by jsi to zjistit, jinak se to také dá myslím pomocí funkce curl();, něco si o tom vygoogli a návod dostaneš hned.

Pár odkazů na alternativy:
http://www.webfaq.cz/clanek/CURL-jak-nacist-obsah-url-kdyz-nefunguje-file-get-contents - pomocí curl
http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vthread&forum=9&topic=102550 - pomocí socketů
Pavlii
Profil *
Děkuji, to jsem potřeboval!!!
kousalik
Profil *
a co třeba

$page = $_GET['page'];
include($page);

?
AM_
Profil
kousalik:
fuj, to je zranitelné na include útoky až hrůza.
NIKDO to NIKDE a NIKDY nepoužijte! includovat z cizích webů, a ještě na základě GET parametru, to je pozvánka pro hackery.
Zuben45
Profil
a co iframe ? :D

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0