| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| GeneralDv Profil |
#1 · Zasláno: 14. 12. 2009, 17:16:11 · Upravil/a: GeneralDv
Ahoj, potřebuj zjistit status jednoho rádia (resp. otevřít. zdroj.) - Vserveru na pipni.cz, otevírám přes funkci file_get_contents(), takto:
<?php
$zdrojak=file_get_contents("http://gatusoradio.vserver.cz:8000/");
echo htmlspecialchars($zdrojak);
?>ale vrací se mi následující hláška: Warning: file_get_contents(*) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! ICY 401 Service Unavailable in * on line 2 Můžete mi někdo pls poradit, nebo nešlo by to jinak? na serveru je file_get_contents zapnuta Když si nechám pomocí get_headers() zjistit hlavičky tak dostávám: Array ( [0] => ICY 401 Service Unavailable [1] => icy-notice1: SHOUTcast Distributed Network Audio Server/Linux v1.9.8 [2] => icy-notice2:The resource requested is currently unavailable ) Když na stránku bejdu normálně přes prohlížeč tak je vše funkční |
||
| mckay Profil |
#2 · Zasláno: 14. 12. 2009, 18:50:35
GeneralDv:
Nechápu, jak ti může být přes prohlížeč vše funkční, já když si zadám stránku, kterou si ty snažíš vytáhnout, dostanu přesně ICY 401 Service Unavailable icy-notice1: SHOUTcast Distributed Network Audio Server/Linux v1.9.8 icy-notice2:The resource requested is currently unavailable Tedy to, co ti zjišťují hlavičky, nejsem si jistý, ale mám dojem, že to je něčím přímo na serveru. |
||
| GeneralDv Profil |
#3 · Zasláno: 14. 12. 2009, 21:25:03
Tak to asi nejspíš server blokuje, jinak nevím, ale díky za odpověď.
|
||
|
Časová prodleva: 16 let
|
|||
0