Autor Zpráva
hej?
Profil *
Zdravím, mám takový menší problém se session_start();.
Když mám na webu v template includovaných více .php stránek s session_start();, tak mi to napíše

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in C:\....

a přitom tam být musí. Nevíte někdo jak se tomuto vyhnout? Možná by šlo vypnout display_errors a když to vypnu nebude to chyba, když to tam zůstane?

Díky moc
Radek9
Profil
hej?:
Proč to tam máte vícekrát?
mckay
Profil
hej?:
Napiš před session_start(); znak zavináče a potlačíš hlášení, ale to nic neřeší. Jde jen o to, že znovu startuješ session a to se serveru nelibí, proto to prostě z toho souboru umažte to nové startování.
DoubleThink
Profil *
if(session_id()==""){
  session_start();
}

Ovšem je lepší pochopitelně při programování myslet hlavou a session startovat jen jednou - například v nějakém inicializačním souboru, který je require_once.
hej?
Profil *
j díky za odpovědi. Promazal jsem to tak, aby i s include to bylo vždy jednou a zdá se, že funguje. Díky moc ;)
Nox
Profil
mckay:
@ = fuj

správný postup je řešit příčinu, ne umlčovat hlášky... struktura projektu má být taková, aby bylo zajištěné, že tato inicializace tam bude jen jednou
Step
Profil
Osobně používám jeden includovaný soubor, který obsahuje session _start() + všechny věci které jsou společné pro všechny stránky, tim pádem tam mám session_start() jen jednou

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: