Autor Zpráva
hej?
Profil *
Zdravím, potřeboval bych nějak poradit se zobrazováním stránek v contentu. Nyní používám


$site=$_GET["site"];
			$content="news.php";
				if ($site) {
				if (file_exists($site.".php"))
				include($site.".php");
				else { include "404.php"; }
				} 
				else{
				 include ($content);
				}


ale pokud otevřu index.php kde je defaultní stránka news.php, tak mi nahlásí chybu: Notice: Undefined index: site in C:\...

Nevíte, kde je ta chyba? Nebo nemáte někdo nějaké podobné, ale jiné řešení?

Díky moc
Taps
Profil
hej?:
http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vthread&forum=9&topic=100882
hej?
Profil *
Díky, ale stále přesně nevím, jako to pomocí těch příspěvků upravit :)
dan55
Profil
řádek 1 nahrad:
if (isset($_GET['site'])){$site = $_GET['site'];}


edit\\ opraveno,chyběl středník :-)
hej?
Profil *
vyhodí mi to na tom řádku 1 parse error
hej?
Profil *
nebo jestli někdo nemáte nějaké tipy, jak zobrazujete obsah na webu Vy nebo další způsoby jak se to dá udělat.
Alphard
Profil
hej?:
vyhodí mi to na tom řádku 1 parse error
Pro příště, dejte sem celou chybovou hlášku, lze z ní poznat, v čem je chyba. Tady asi chybí ;.
Ale ta kontrola jen přesune notice o kus dál. Zkuste tam dát tohle.

$site = isset($_GET['site']) ? $_GET['site'] : false;
hej?
Profil *
super už to funguje, DÍKY moc všem za snahu. Mějte se ;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: