Autor Zpráva
Alastor_Kopal
Profil
ahoj mám tabulku takovéto konstrukce

1 - neco - ja
2 - neco - ty
3 - neco - ja
4 - neco - ty
5 - neco - ja
6 - neco - ja
7 - neco - ja

je tam dvakrat "ty" a 5 krát "ja"

právěže potřebuji aby mi to vypsalo JA - 5 / TY - 2

echo'<h1>Vítej na úvodě</h1><br><h3>SCORE</h3><table width="990px" height="300px" border="1"><tr>';

$zobraz = MySQL_Query("SELECT * FROM zkouska where kdo!=''");

while($zobraz2 = MySQL_Fetch_Array($zobraz)):

$kdo = $zobraz2['kdo'];

$kolik = MySQL_Num_ROWS("SELECT * FROM zkouska WHERE kdo='$kdo'");

echo'<td><h1>'.$kdo.'</h1><h3>Má score - '.$kolik.'</h3></td>';

endwhile;

echo'</tr></table>';


1. chyba je v dotazu nevim jak zapsat nerovnost v SQL

2. a druhá chyba je konstrukce

EDIT: ve sloupci kdo jsou ta data (ja,ty)
Kcko
Profil
Pokud jsem to dobre pochopil tak potrebujes vsechny mozne kombinace tj.
 

SELECT z1.*, z2.* 
FROM zkouska z1, zkouska z2
WHERE z1.kdo != z2.kdo

nightfish
Profil
Alastor_Kopal:
je tam dvakrat "ty" a 5 krát "ja"
právěže potřebuji aby mi to vypsalo JA - 5 / TY - 2

select `kdo`, count(`kdo`) as `pocet` from `zkouska` group by `kdo`

data už si z toho musíte vytáhnout sám
Alastor_Kopal
Profil
jojo už to de diki
nightfish
Profil
Alastor_Kopal:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/free/webpark.cz/n/nestovice/root/www/ivan/index.php on line 38
1) a to je na koho?
2) a co my s tím? nejsi tu tak krátce, aby nevěděl, jaké všechny informace se v tomto případě mají dodat, aby se tím vůbec někdo chtěl zabývat..

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0