Autor Zpráva
maestroTrpos
Profil *
v databázi mám názvy všech svých článků při výpisu se mě to stránkuje na 3 stránky po 10 článcích a chtěl bych nějak udělat abych ke každému tomu názvu článek mohl připsat i obsah toho článku ale nevím jak teď to vypadá tak že mám seřazeny pod sebou pouze názvy článek bez obsahu
panther
maestroTrpos:
věta na dva řádky, bez velkého písmena a diakritického znaménka. Zkoušel sis jí po sobě přečíst? Pochopil bys z ní, na co se chceš zeptat?

Zkus to znovu a lépe.
maestroTrpos
Profil *
Mě se to zdá dost srozumitelné, ale budiž:
Mám z databáze vypsáno 30 záznamů, které se stránkují na 3 stránky po 10 článcích. Problém je, že se při výpisu objeví jen název článku a já bych se chtěl zeptat, jak ke každému článku v PHP připíšu obsah.
fuckin
Tak, že při výpisu názvu článku k tomu připojím i obsah. (pokud je obsah také uložen v db)

Nekonkrétní popis, nekonkrétní odpověď.
panther
maestroTrpos:
a já bych se chtěl zeptat, jak ke každému článku v PHP připíšu obsah.
úplně stejně jako vypisuješ nadpisy. Kde je problém?
maestroTrpos
Profil *
Jenže ten obsah obsahuje odkazy, obrázek, javascript a formátování v CSS.
fuckin
maestroTrpos:
No a? Muzes prosimte vysvetlit tvuj problem tak, aby to normalni clovek pochopil?

Pod nazvem clanku obvykle byvaji naformatovane odstavce s obrazky a jinymi html prvky
maestroTrpos
Profil *
Okey. Já jen myslel, že to je problém. Jsem teprv začátečník, tak mě nekamenujte za blbosti co napíšu.
fuckin
Nikdo te nekamenuje. Kazdy nejak zacinal. Mohl jsi se vsak lepe rozepsat o danem problemu a uvest nejaky priklad, pro priste :-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0