Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
maestroTrpos Profil * |
Poradíte mi, jak zprovoznit skrývání a odkrývání textu v php?
<script> function zobrazSkryj(idecko){ el=document.getElementById(idecko).style; el.display=(el.display == 'block')?'none':'block'; } </script> style> a:hover {color: black} span {cursor: pointer; cursor: hand} .skryvany {display: none} </style> <? echo $zapis->POPIS"; echo "<div id='oddil1' class='skryvany'>"; echo "$zapis->POPIS_POKRACOVANI"; echo "</div>"; echo "<p>"; echo "<div class='popis'>"; echo "<strong>"; echo "<span onclick='zobrazSkryj('oddil1')'>"; echo "<u>"; echo "celý popis"; echo "</u>"; echo "</span>"; echo "</strong>"; echo "</div>"; echo "</p>"; ?> Ono to nic nedělá jen, když se to nachází v php skriptě. V HTML souboru mě to funguje. Moderátor Majkl578: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na
![]() |
||
Kcko Profil |
#2 · Zasláno: 23. 12. 2009, 02:18:33
PHP na to nema absolutne zadny vliv.
|
||
Taps Profil |
#3 · Zasláno: 23. 12. 2009, 06:50:51
maestroTrpos:
Problém máš s uvozovkami <script> function zobrazSkryj(idecko){ el=document.getElementById(idecko).style; el.display=(el.display == 'block')?'none':'block'; } </script> <style> a:hover {color: black} span {cursor: pointer; cursor: hand} .skryvany {display: none} </style> <? echo $zapis->POPIS"; echo '<div id="oddil1" class="skryvany">'; echo '$zapis->POPIS_POKRACOVANI'; echo '</div>'; echo '<p>'; echo '<div class="popis">'; echo '<strong>'; echo '<span onclick="zobrazSkryj(\'oddil1\')">'; echo '<u>'; echo 'celý popis'; echo '</u>'; echo '</span>'; echo '</strong>'; echo '</div>'; echo '</p>'; ?> |
||
Alphard Profil |
#4 · Zasláno: 23. 12. 2009, 08:28:48
Taps to vzal moc automatizovaně a na něco zapomněl, tohle by mělo jít.
<? echo $zapis->POPIS; echo '<div id="oddil1" class="skryvany">'; echo $zapis->POPIS_POKRACOVANI; echo '</div>'; echo '<p>'; echo '<div class="popis">'; echo '<strong>'; echo '<span onclick="zobrazSkryj(\'oddil1\')">'; echo '<u>'; echo 'celý popis'; echo '</u>'; echo '</span>'; echo '</strong>'; echo '</div>'; echo '</p>'; ?> |
||
maestroTrpos Profil * |
#5 · Zasláno: 23. 12. 2009, 11:27:24
Když místo oddil1 zaměním za $zapis->ODDIL tak se mi nevypíší všechny záznamy ze sloupce ODDIL ale vypíše se $zapis->ODDIL.
Poraďte mi, jak mám zapsat, abych tam dostal ty záznamy. |
||
SkIpPeR Profil |
#6 · Zasláno: 23. 12. 2009, 13:24:58
maestroTrpos:
> function zobrazSkryj(idecko){ > el=document.getElementById(idecko).style; > el.display=(el.display == 'block')?'none':'block'; > } Nemáš toto náhodou ode mě? Já jen že v návštěvní knize s kterou mi tu pomáhali mám to samé, je to čistě jen dotaz, žádná autorská práva na to nemám :-) |
||
maestroTrpos Profil * |
#7 · Zasláno: 23. 12. 2009, 15:17:45
Já to mám od sud Odkaz
|
||
maestroTrpos Profil * |
#8 · Zasláno: 23. 12. 2009, 15:19:11
Pls poraďte mi :(
|
||
SkIpPeR Profil |
#9 · Zasláno: 23. 12. 2009, 15:42:48
aha, ja zapoměl už odkud to mám :), omlouvám se
|
||
maestroTrpos Profil * |
#10 · Zasláno: 23. 12. 2009, 18:38:33
Nejlepší vánoční dárek by pro mě byl, kdybyste mi někdo pomohl vyřesit tenhle problém PLS :)
|
||
maestroTrpos Profil * |
#11 · Zasláno: 24. 12. 2009, 11:24:12
Pls poraďte mi.
|
||
Alphard Profil |
#12 · Zasláno: 24. 12. 2009, 11:36:32
maestroTrpos:
Máte živou ukázku? Asi by pomohla. A jestli budete tohle vlákno vytahovat po dvou hodinách, mohlo by se stát, že skončí U ledu, kde ho neuvidí nikdo. |
||
maestroTrpos Profil * |
#13 · Zasláno: 24. 12. 2009, 13:02:27
Alphard:
> <? > echo $zapis->POPIS; > echo '<div id="oddil1" class="skryvany">'; > echo $zapis->POPIS_POKRACOVANI; > echo '</div>'; > echo '<p>'; > echo '<div class="popis">'; > echo '<strong>'; > echo '<span onclick="zobrazSkryj(\'oddil1\')">'; > echo '<u>'; > echo 'celý popis'; > echo '</u>'; > echo '</span>'; > echo '</strong>'; > echo '</div>'; > echo '</p>'; > ?> Já jsem vycházel z tohohle zápisu. Místo (\'oddil1\') chci dostat (\'$zapis->ODDIL\'), aby mě to bralo data ze sloupce ODDIL, ale když se potom dívám na zdrojový kod, tak vidím, že se nevypíší data z toho sloupce ale vypíše se $zapis->ODDIL. Tady dám odkaz na to jak to vypadá ve zdrojovém kodu: Odkaz |
||
Alphard Profil |
#14 · Zasláno: 24. 12. 2009, 13:37:58
maestroTrpos:
Mezi apostrofy (') se neinterpretují proměnné. Musíte to poskládat jinak, třeba echo "<span onclick=\"zobrazSkryj('{$zapis->ODDIL}')\">"; Když jsem tam nechávavl apostrofy, netušil jsem, že tam dodáte proměnné. |
||
maestroTrpos Profil * |
#15 · Zasláno: 24. 12. 2009, 14:17:41
Konečně mě to funguje. Díky.
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
0