Autor Zpráva
hakis
Profil *
Ahoj, snažím se udělat multiupload. Napsal jsem si kód který mi ale uploadne pouze jeden soubor zbylých dvou si ani nevšimne. Zajímalo by mě kde mám chyby.

		<?php
			require "inc/class/randpass.php";
			if(isset($_POST["form_kategorie"])){
				/* UPLOAD */
				$randpass = randpass(10); //vygeneruje 10 místný řetězec
				for($i=0;$i<3;$i++) 
				{	
					if (is_uploaded_file($_FILES['fotografie']['tmp_name'][$i])){
	    				$ext = explode('.',$_FILES['fotografie']['name'][$i]);
	    				$ext = $ext[count($ext)-1];
	            		move_uploaded_file($_FILES['fotografie']['tmp_name'][$i], "upload/recepty/temp/" . $randpass . "." . $ext);//zkopíruje obrázek a změní název obrázku
			        }
        		}
        		echo'Upload proběhl';
			}
		?>
		<form method="post" enctype="multipart/form-data">
				<table>
					<tbody>
						<tr>
							<td>
								<input type="file" name="fotografie[]" size="20" /><br />
								<input type="file" name="fotografie[]" size="20" /><br />
								<input type="file" name="fotografie[]" size="20" /><br />
							</td>
						</tr>
					</tbody>
				</table>
			<input type="submit" name="form_kategorie" value="Přidat recept" class="float-right" />		
		</form>


Děkuji za odpovědi
Jan Tvrdík
Profil
Zkus si udělat dump proměnné $_FILES. Nemělo by tam být spíš $_FILES['fotografie'][$i]['tmp_name']?
Radek9
Profil
Jan Tvrdík:
Nemělo by tam být spíš $_FILES['fotografie'][$i]['tmp_name']?
Ne. Ikdyž by to tak bylo lepší, vývojáři to udělali tak, jak to napsal hakis.

hakis:
$randpass = randpass(10);
Vložte do for.
                for($i=0;$i<3;$i++) 
                {
                   $randpass = randpass(10);
hakis
Profil *
Radek9:
Přehození $randpass do for pomohlo jna 100%. Už chápu kde jsem měl tu chybu.

Díky moc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: