Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Tack1234 Profil * |
#1 · Zasláno: 2. 1. 2010, 11:08:05
Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu s připojením k FTP serveru na webzdarma.cz. Udělal jsem si jednoduchého ftp klienta podle návodu na http://interval.cz/clanky/jednoduchy-ftp-klient-v-php-1/ + druhá část. Index funguje v pohodě, ale když vyplním údaje, které by (alespoň podle mě) měli být všechny v pořádku, stále to píše že se nepodařilo připojit.Údaje jsou: FTP server: ftp.webzdarma.cz ; Port: 21 ; Jméno: *******.xf.cz; Heslo: ****** Prosím poraďte:-(
|
||
Bubák Profil |
#2 · Zasláno: 2. 1. 2010, 11:20:36
Ve tvém případě je FTP adresa tahle: ftp://*******.xf.cz
|
||
Tack1234 Profil * |
#3 · Zasláno: 2. 1. 2010, 11:55:14
Bubák:
bohužel nefunguje:-( předtím to psalo nepodarilo se prihlasit ted to píše nepodařilo se připojit. Není tam nějaká ochrana nebo tak něco?:-( |
||
Tack1234 Profil * |
#4 · Zasláno: 2. 1. 2010, 12:04:04
popř. zde je kód indexu.php :
<? require("nastaveni.php"); if ($_GET['prikaz'] == "odhlasit") { session_start(); session_destroy(); }else { if (!Empty($_POST['form_ftpserver']) AND !Empty($_POST['form_port'])) { session_start(); $_SESSION['ftpserver'] = $_POST['form_ftpserver']; $_SESSION['port'] = $_POST['form_port']; if (Empty($_POST['form_jmeno'])) $_SESSION['jmeno'] = $anonymous; else $_SESSION['jmeno'] = $_POST['form_jmeno']; if (Empty($_POST['form_heslo'])) $_SESSION['heslo'] = $anon; else $_SESSION['heslo'] = $_POST['form_heslo']; $adresa = "ftp.php?".SID; Header("Location: $adresa"); exit; } }require("hlavicka.php"); ?><body> <table width="100%" height="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"> <tr> <td align="center" valign="middle"> <form action="index.php" method="POST"> <table align="center" width="300" cellspacing="1" cellpadding="1" border="0"> <? if (IsSet($_GET['zprava'])) { ?> <tr class="chyba"> <td colspan="2" align="center"><b><? echo URLDecode($_GET['zprava']); ?></b></td> </tr> <? } ?> <tr class="hlavicka"> <td colspan="2" align="center"> <br><b><? echo $program; ?></b><br> </td> </tr> <tr class="adr"> <td align="right">FTP server: </td> <td><input type="text" name="form_ftpserver" size="20"></td> </tr> <tr class="adr"> <td align="right">Port: </td> <td><input type="text" name="form_port" value="21" size="4"></td> </tr> <tr class="adr"> <td align="right">Jméno: </td> <td><input type="text" name="form_jmeno" size="20"></td> </tr> <tr class="adr"> <td align="right">Heslo: </td> <td><input type="password" name="form_heslo" size="20"></td> </tr> <tr class="adr"> <td colspan="2" align="center"> <br><input type="submit" value="Přihlásit"><br> </td> </tr> </table> </form> </td> </tr> </table> </body> </html> |
||
Bubák Profil |
#5 · Zasláno: 2. 1. 2010, 12:38:22
Koukám, že to mám taky ve sbírce. Napiš FTP adresu bez protokolu, jen *******.xf.cz.
|
||
Tack1234 Profil * |
#6 · Zasláno: 2. 1. 2010, 12:53:19
Bubák:
dik už to funguje:-) a můžu se zeptat co znamená chyba: Fatal error: Call to undefined function: cesta2odkaz() in /3w/xf.cz/k/kasanet/ftp/ftp.php on line 140 ? |
||
Tack1234 Profil * |
#7 · Zasláno: 2. 1. 2010, 12:58:57
Tack1234:
nahrávani mi totiž funguje ale nechce to ty soubory vypsat a hází to tuto chybu |
||
Bubák Profil |
#8 · Zasláno: 2. 1. 2010, 16:06:23
Tak si to stáhni ode mne: http://teststranek.kvalitne.cz/smeti/ftp.zip
|
||
AM_ Profil |
#9 · Zasláno: 2. 1. 2010, 19:58:30
Tack1234:
„Call to undefined function: cesta2odkaz()“ znamená to přesně to, co se tam říká - že funkce cesta2odkaz není definována. asi ti tam chybí nějaký include. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0