Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Hello Profil * |
#1 · Zasláno: 4. 1. 2010, 11:52:24
Nezalamuje ipecka pod sebe.
$zalomit="\n"; $ipecko = $_SERVER["REMOTE_ADDR"]; $soubor=fopen("hodnotil.txt","a+"); if (!$soubor) die ('Nezdařilo se otevřít soubor'); fwrite($soubor,$ipecko.$zalomit); fclose($soubor); Co pak použít na testování, zda se ipečko v souboru vyskytuje? Díky. |
||
nightfish Profil |
#2 · Zasláno: 4. 1. 2010, 11:57:41
Hello:
snad jen místo \n použít \r\n „Co pak použít na testování, zda se ipečko v souboru vyskytuje?“ načíst soubor do pole a vyhledat v poli... |
||
Hello Profil * |
#3 · Zasláno: 4. 1. 2010, 13:15:12
Zkusil jsem to takhle, ale něco je špatně.
$zalomit="\r\n"; $ipecko = $_SERVER["REMOTE_ADDR"]; if (file_exists("hodnotil.txt")) { $obsah_souboru = file("hodnotil.txt"); $pocet_ipecek = count($obsah_souboru); for ($i=0;$i<$pocet_ipecek;$i++) { if ($obsah_souboru[$i] == $ipecko) die ("Adresa už existuje"); } $soubor=fopen("hodnotil.txt","a+"); if (!$soubor) die ('Nezdařilo se otevřít soubor'); fwrite($soubor,$ipecko.$zalomit); fclose($soubor); } else { $soubor=fopen("hodnotil.txt","w"); if (!$soubor) die ('Nezdařilo se otevřít soubor'); fwrite($soubor,$ipecko.$zalomit); fclose($soubor); } |
||
nightfish Profil |
#4 · Zasláno: 4. 1. 2010, 13:22:59 · Upravil/a: nightfish
Hello:
„Zkusil jsem to takhle, ale něco je špatně.“ a jak se to "něco" projevuje? snad jen „if ($obsah_souboru[$i] == $ipecko) die ("Adresa už existuje");“ bych nahradil za if (strpos($obsah_souboru[$i], $ipecko) !== false) die("Adresa už existuje"); a všechny "hodnotil.txt" nahradil za "./hodnotil.txt" |
||
fuckin Profil |
#5 · Zasláno: 4. 1. 2010, 15:29:07
Nezkoumal jsem tvůj kód, nicméně toto mě funguje
$soubor = 'seznam.txt'; $zalomit = "\n"; $ipecko = $_SERVER["REMOTE_ADDR"]; if (file_exists($soubor)) { file_put_contents($soubor,file_get_contents($soubor).$ipecko.$zalomit); } else die('Soubor neexistuje!'); |
||
Hello Profil * |
#6 · Zasláno: 4. 1. 2010, 17:32:49
nightfish:
Nahradil jsem řádek 9 a už to běhá. Jen jsem možná do budoucna chtěl povolit třeba 3x opakování a teď už nevím. Šlo by to i s f. strstr? |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0