Autor Zpráva
peteo
Profil
Dobrý deň,

na server nahrávam súbory o veľkosti cca 1MB.
Nakoľko mám skutočne blbé pripojenie (mobil), nejakú dobu to trvá.

Pri pokuse otvoriť súbor práve počas uploade dochádza ku chybe (opakovaný pokus o otvorenie, prečerpanie časového limitu: Fatal error: Maximum execution time of 15 seconds exceeded in ...vys.php on line 85

...
85: $soubor=fopen($book[$i], "r");
...

Zaujímalo by ma, či sa dá zistiť, že so súborom sa práve pracuje (je uploadovaný), a ak áno, ako to ošetriť.

Ďakujem
Spacebar
Profil
Nevím, zda-li bude tato funkce povolena, ale můžeš to zkusit. Pomocí této funkce můžeš zvýšit maximální čas pro vykonávání skriptu a tak zkusit počkat trochu déle:
set_time_limit(int sekund)

Co se týče zjištění stavu, zkus to takhle
... nahrávání souboru ...
echo "Soubor byl nahrán.";
... práce se souborem ... 

EDIT: a takhle to možná půjde s .htaccess
php_value max_execution_time <čas>
peteo
Profil
Rozmyslal som o variante, ze uploadovane subory budem nahravat na server pod inym nazvom (napr s priponou .bak), pricom na servri bude subor (script) na hromadne kopirovanie suborov, ktory by sa automaticky staral o kopirovanie (nie premenovanie) suborov *.bak do *.* (html, php, podla potreby).

Problem je len v tom, ze neviem, ako sa takyto subor (script) vytvori (ako teda ma vyzerat) a ako sa spusta (autostart), aby sa povedzme dvakrat denne automaticky spustil - nie je az tak dolezite, aby uploadovane subory boli okamzite k dispozicii. Predpokladam, ze server by nemala takato vecicka moc zatazovat.

mohlo by to byt jedno z rieseni.
peteo
Profil
vyriesene, dakujem.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.