Autor Zpráva
DSAdadasd
Profil *
ZDravým, mám takový menší problém s php ve WP. Mám tu fci na zkrácení nadpisu příspěvku:
function the_short_title($before = '', $after = '', $echo = true, $length = false) {
	$title = get_the_title();
	
	if ( $length && is_numeric($length) ) {
		$title = substr( $title, 0, $length );
	}
	
	if ( strlen($title)> 0 ) {
		$title = apply_filters('the_short_title', $before . $title . $after, $before, $after);
		if ( $echo )
			echo $title;
		else
			return $title;
	}
}


A potom její vlastní zavolání na hlavní stránce - výpis nadpisů příspěvků:
<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_short_title('', '...', true, '22') ?></a></h2>

Problém je, že jakmile zadám do napisu něco s mezerou, např. "1. díl - Pojiš'tovna štěstí", tak to "1." je asi o 3 řádky nahoře a vpravo (asi problém se styly). Nevíte, co se děje a jak skript přinutit pracovat správně? Když tam napíšu "21. díl - Blabla", funguje to správně...
panther
Profil
DSAdadasd:
asi problém se styly
jestli máš problém se styly, proč sem dáváš kusy PHP kódu?

Myslíš-li si, že je problém zde, přidej odkaz na stránky.
DSAdadasd
Profil *
Protože problém není ve stylech. Odkaz veřejně nebudu dávat, až se večer vrátím domů, spojím se s tebou (pokud mi dáš nějaký kontakt)
panther
Profil
DSAdadasd:
Protože problém není ve stylech.
v tom případě nevím, co jsi myslel tímto: „asi problém se styly“.

spojím se s tebou (pokud mi dáš nějaký kontakt)
není nutné, resp. kontakt ti nedám. Je možné, že nějaký najdeš, v tom případě poputuješ do ignore listu.
DSAdadasd
Profil *
Ty máš do kodéra myslím hodně daleko. Píšu, že styly můžou za to KAM to uskakuje (a to mě nezajímá) a ne PROČ. Kdybys radši místo těch keců smysluplně poradil.
Majkl578
Profil
[#5] DSAdadasd
Ty máš ke slušnosti také daleko. Špatně specifikovat problém a ještě být takhle nezdvořilý na někoho kdo se snaží pomoct.
Viz. toto:

[#1]„asi problém se styly
[#3]„Protože problém není ve stylech.
[#5]„styly můžou za to KAM to uskakuje (a to mě nezajímá) a ne PROČ

Takže problém je kde? Předpokládám, že v CSS. Nějak mě nenapadá, jak by mohlo PHP ovlivnit vykreslení 1 a 21.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: