Autor Zpráva
str_img
Profil *
Vím, že se to tu řešilo už několikrát, ale všechny řešení mají dlouhý kód a mě jde jeo o řazení s výpisem :-( Co mám tady prosím upravit aby se všechno adilo podle nejnovější fotky? Fotkám do jména dávám datum nahrání: 1900-01-01_12:00:00 Děkuju


    $dp = opendir('../image/');
    while($soubor   = readdir($dp))
        if($soubor != '.' && $soubor != '..') {
            $stt   = @stat($soubor);
            $soubory[] = $soubor;
            $ctime[]   = $stt[10];
}
    closedir($dp);
    array_multisort($ctime, SORT_DESC, $soubory);

 for ($i=0; $i < count($soubory) ; $i++) {
Alphard
Profil
str_img:
Vzhledem k tomu, že máte datum v názvu není nutné dále ho zjišťovat. Na PHP 5 by mělo fungovat prosté
$dir    = '../image/';
$files = scandir($dir);
unset($files[0], $files[1]);
sort($files);
foreach ($files as $file)
echo $file."<br>";


na starším verze s open dir
 $dp = opendir('../image/');
    while($soubor   = readdir($dp))
        if($soubor != '.' && $soubor != '..') {
             $soubory[] = $soubor;
}
    closedir($dp);
    sort($soubory);

 for ($i=0; $i < count($soubory) ; $i++) {
str_img
Profil *
JJ, ale já potřebuju aby se to řadilo od nejnovějšího :-( Jak to mám ted, tak to radi od nejstarsiho.
Alphard
Profil
Sorry, místo sort() dejte rsort().
str_img
Profil *
Alphard Děkuju :-)
str_img
Profil *
Jeste se chci zeptat na tohle:
    $dp = opendir('library/lang/');
    while($soubor   = readdir($dp))
        if($soubor != '.' && $soubor != '..') {
            $soubory[] = $soubor;
            $ctime[]   = $stat[10];
}
    closedir($dp);
    array_multisort($ctime, RSORT_ASC, $soubory);

 for ($i=0; $i < count($soubory) ; $i++) {


Na jinym souboru potrebuju vytahnout dle datumu vlozeni a ne nazvu. Tohle sice funguje jak ma, ale hlasi mi to chyby v radku c.12
Warning: array_multisort() [function.array-multisort]: Argument #2 is expected to be an array or a sort flag in /home/free/okamzite.eu/j/jaknaforex/root/www/i.php on line 12
str_img
Profil *
Vyreseno dekuju

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0